Takkahaaveita

Takkahaaveet meinaavat viedä yöunet. Haluan varaavan takan yläkertaan ja vähän ehkä epäkäytännöllisesti alakertaan takkahuoneeseen leivinuunin. En halua yhdistelmää, koska tuolloin leivinuunin ominaisuudet kärsivät ( tai niin minulle on vanhempi sukupolvi selostanut) ja olohuoneeseen haluan ison metrin levyisen hissiluukun tai kulmaluukun. Leivinuunin luukku tulee olla suurempi ja modernimpi kuin perinteiset ja ehdottomasti neliskanttinen. Todennäköisesti tuo on teetettävä Tapani Puosilla tai jossain. Myöskään mikään valmismalli, paitsi uuniseppien halti- ei miellytä ja tuo halti taas on todella hintava.

                                                      Uunisepät, Halti

Ohessa myös lisää takkakuvia jotka poimittu eri valmistajien sivuilta, kaikissa on jotain mikä miellyttää ja jotain mikä ei. Luultavimmin suunnittelen itse takat ja otetaan muurari tekemään! Hyvät ja keskihintaiset muurarit saavat ilmoittautua!

Nämä kuvat ovat kiertoilmatakkoja, mutta tehtäisiin varaavana. Varaavaan takkaan olevia hissiluukkuja vaan ei ole liiemmin tarjolla, kuin Puosilla- en ainakaan ole löytänyt. Mutta jotain tähän suuntaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *