Seinään kiinnitettävät wc-istuimet

Huvittaa kun talosta ei ole vielä tietoakaan, niin seinä wc:t on jo hankittu. Tai siis sattumalta käytiin n.kuukausi sitten K-rauta vantaanportissa ja siellä oli viime vuoden mallit (11kpl) westerbergsin seinä wc-istuimia hintaan 299e. Hintaan sisältyi kaikki mitä siihen tarvitsee. Itse istuimen muotoilu ei ole mielestäni täydellinen, makuuni sopii paremmin tämän vuotinen malli, mutta toisaalta mitä väliä on wc-pytyn muodolla. Luultavimmin en siihen kiinnitä huomiota siinä istuessani. Satoja euroja tuli kuitenkin säästöä.

                                               Westerbergsin seinä-wc

Samalla reissulla tarttui mukaan lamppu, ehkä olohuoneeseen?? tai jonnekkin… oli myös esittelykappale ja poistossa…

                                                Massive Fontaine

 Toivottavasti tykkään tästä vielä kun sen aika on… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *