Mietteitä hanamalleista…

ollaan oltu pääsiäinen mökillä ja meno-sekä tulomatka meni rattoisasti kaikkea rakentamiseen liittyvää koneelta katsellen. Nyt sitten pääpaino hanoilla. Luultavimmin mieleni kerkiää muuttumaan tai uusia malleja vielä tulemaan, mutta ohessa hanamalleja joita nyt kuolaan. Molemmat mallit ovat aika hinnakkaita ja toinen Oraksen alessi ja toinen Gustavsbergin coloric. Meillä on aina ollut oraksen hanat ja ollaan oltu niin tyytyväisiä laatuun, että katsotaan osataanko merkkiä vaihtaa. Onneksi ei vielä tarvitse päättää.

Toinen mietinnän aihe on kosketusvapaa hana vai ei- etenkin wc:hen. Oraksen myyjä kovasti kauppasi messuilla kosketusvapaata hanaa, etenkin lapsiperheeseen. Ei jää hana päälle, ei tule sormenjälkiä, heidän perheessä ei niin paljoa tauteja tms. Mutta itse ainakin inhoan julkisissa tiloissa olevia kosketusvapaita hanoja, kun aina lämpötila joko kuuma tai kylmä ja loppuu kesken ja äh, ärsyttäviä. Onko kellään kokemuksia kotioloissa? Mielellään kuulisin niitä!

Keittiön hanamalleja:

                                        alessi by oras

               
    Coloric by Gustavsberg, mutta tässä mallissa lisävarusteena astianpesukoneliitäntä, tulisi ilmeisesti erikseen viereen? On kyllä tyylikäs sekin. 

                                          Astianpesukoneen sulkuventtiili

Pesuallashanat:

                                             Alessi pesuallashana

                             Tämä shamppanja mielestäni myös hienon värinen, vaikkakin musta meille tulee jos tulee….

Suihkuhanat ja suihkusetit:

                                Alessin suihkuhana

                                   Coloric suihkuhana       

                                      Oras hydra yläsuihkusetti

                                         Coloric suihkusetti

Ammesuihkusetti:  ammeeseen ei Gustavsbergiltä löytynyt mitään kivaa, tämä oli ehkäpä kivoin.

                                     Alessin ammesetti

2 vastausta artikkeliin ”Mietteitä hanamalleista…

  1. Moikka!

    Kiitoksia paljon,sitä tarvitaan. Ja tsemppiä myös teille, teillä onkin raivaamista hieman enemmän kuin meillä oli. Katsoin myös että kivannäköinen talo pihasaunoineen on tulossa. On se mukavaa rakentaa itselle omaa kotia! 🙂 Mä vaan en meinaa malttaa noiden sisustusjuttujen kanssa, saisi jo talo olla siinä vaiheessa!

  2. Hei!

    Tsemppiä projektiinne! Meillä laitettiin rakennuslupapaperit eteenpäin tänään, viimeiset 3 kk on raivattu tonttia.. 🙂 Tästä tulee ikimuistoinen kesä. Raksakesä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *