päivän kuulumiset

Salaojat saivat tänään siunauksen vastaavalta ja peittyivät soraan maan alle. Aamen. 🙂 Anturoiden raudoitukset jatkuvat huomenna ja soran kärräämistä on vielä. Luultavimmin huomenna saadaan papasta apuvoimia, toivottavasti ainakin. Yritetään saada perjantaiksi tai viimeistään maanantaiksi anturoihin valu. Huominen ja keskiviikko varmaan näyttää sen keretäänkö saada raudoitukset ja anturat lopullisesti paikoilleen perjantaihin mennessä. Pitäisi järkätä paikkoja lauantaina saapuville kiville…ja niitä tulee täysi lavallinen…joten hommaa on 🙂

Tänään olen taas mielessäni hehkuttanut, että miten on niin ihanaa että meille tulee oma talo… tulisipa vaan jo äkkiä ja pääsisinpä jo materiaaleja valitsemaan. Haaveilen kovasti yhdestä kokonaisesta päivästä, jolloin kiertelen kaikki laattakaupat, etenkin k-raudan, josta saadaan hyvät alennukset. Päivä k-raudassa, ehkä eväät ja kaikki?! 🙂  En vaan vielä viitsi materiaaleja valita, koska niitä on hankala missään säilyttää ja uusia malleja tms. tulee koko ajan. Tulee kuitenkin vielä just jotain sellasta mitä haluan, mutta haaveita ja värisävyjä on kyllä paljonkin mielessä! Malttia kun vielä olisi! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *