Ihanaa, kesä!

Ihanaa, kesä on tullut! Onneksi tässä ei niin kivassa vuokrakämpässä on lähdepohjaisen, kirkasvetisen, matalan ja hiekkapohjaisen sääksjärven yhdelle rannalle 300m, joka ei ole yleinen ranta- ihan keskenään ollaan siellä saatu olla. Taidetaankin laittaa talo myyntiin ja jäädä rannan läheisyyden vuoksi tänne asumaan…. no ehkä ei kuitenkaan… 🙂

Mutta siis mies on kaiket päivät tontilla ja minä ja poika nautitaan kesästä- aika epäreilua. Itse olen ollut keuhkoputken tulehduksessa ja senkin vuoksi kävin vaan siivoilemassa tontilla tai siis raksalla…

Raksalla on kaikki seinät valukorkeudessa, huomenna tulee putkimies valmistelemaan viemäreitä täyttöä varten. Myös kojerasioita laitellaan huomenna ja viikonloppuna,että saataisiin ensi viikolla valu. Joitain raudoituksiakin täytyy vielä tehdä. aika paljon oli rikkinäisiä kiviä, tosin vastaava varoitteli jo,että valussa tod.näk. rikkoutuu lisää…
Kuvat raksalta ovat jo vanhentuneet, kun täällä korvessa netti todellakin temppuilee- saunalahdelle on lähtenyt noottia aika useaan kertaan…

                        Tässä ovi kodinhoitohuoneeseen sekä varastoon/tekniseen tilaan…

              Näin saadaan lapsi viihtymään tontilla… illalla kysyi isältä, että onhan laturi latauksessa…

Saatiin viikonloppuna yllättävä vieras sisälle, hyvin suloinen ja poikamme olisi sen kovasti halunnut pitää, mutta ei jostain syystä saanut. Nyt näitä pieniä on kaksi ja ovat jokapäivä vierailleet pihallamme, juoksevat jalkoihin ja odottelevat oven takana- kova hinku olisi sisälle. Aika hauskoja pikku veikkoja!

       Tämä veijari juoksi vessaan, kiipesi korokkeelle ja yritti hypätä ammeeseen… jep jep!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *