Ensimmäinen valu tehty!

Nyt on sitten todistetusti ensimmäinen oikea valu, jos anturaa ei lasketa, tehty. Aamulla aikaisin Hyvinkään betoni toi 15 kuutiota betonia ja 4 miestä oli värvättynä hommiin. Seuraavaksi sitten kastellaan ja kastellaan, muuten alkaa ulkopuolen täytöt ja huopien tms. laittaminen. Tämän enempää minä en ole syventynyt näihin valuhommiin, eikä kyllä kovin kiinnostakaan, joten jätän tällaiset jorinat ammattilaisille. Mutta minulle on pääasia että talo hiljalleen valmistuu… 🙂

Lammilla on toimitusvaikeuksia kivien kanssa ja me saamme seuraavan satsin kiviä vasta 30.6, mutta toisaalta mies juuri sanoi, että hommaa on täytöissä sekä ulkona että sisällä hyvin siihen saakka, joten meitä ei tuo pieni ”viivästys” haittaa. Ikkunat ja ovet on tilattu elokuulle, saas nähdä joudutaanko hieman siirtämään pidemmälle syksyyn tai luultavimmin joudutaan niitä hieman siirtämään. On tässä vielä paljon hommaa kesäksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *