Muutava kuvapäivitys

Alkaa taas kiveä nousta päällekäin ja riviin ja silleen! 🙂 ihanaa kun ovet ja ikkunat hahmottuvat jo kunnolla. Kylläpä se siitä. Olen kovasti pähkäillyt taas takkoja, soitellut ja kysellyt tekijöitä ja yksi hyvä ehdokas tästä omalta kylältä löytyikin. Lisäksi olen suunnitellut keittiötä, vaatekaappeja, saunaa, portaita, valaistusta ja kaikkea mahdollista. Toki pojan kanssa touhuttu kaikkea mitä sisällä voi touhuta,kun ei jalka anna oikein kävellä vielä. Lisäksi poika sai sääksjärvestä järvisyyhyn, on ihan täynnä kutisevia näppyjä. Reppana.

Mutta takaisin keittiöön. Olen haaveillut kiiltävästä valkoisesta, mustasta kivitasosta ja listavetimistä. Hmm…. nyt mietin että miten olisi vetimetön, musta puunsyinen alaosaan, valkoinen kiiltävä laminaatti/ kvartsi ja ylös kiiltävä valkoinen… Luultavammin en laita keittiöön pakastinta lainkaan, vaan sinne tulee 75cm leveä musta festivon kylmäkaappi tai sitten se malli missä pieni pakkanenkin + pieni viinikaappi. Koska muuten meillä väkisin tulee uuni ja pakastin vierekkäin- ei hyvä! Meillä on tilaa pakastimelle alakerrassa- sinne on vaan jaksettava sitten juosta. Toisaalta tuntuu hankalalta- no onneksi on aikaa miettiä… 

Tässä muutama kuva eiliseltä…

2 vastausta artikkeliin ”Muutava kuvapäivitys

  1. mies latoo 150 kiven päivävauhtia…ja tässä helteessä. Tyytyväinen täytyy minun vaan olla että on ahkera mies ja apumies! 🙂

  2. Hieman enemmän harkkoja pinossa – minulla oli vain 4 kerrosta sokkeliin, ja sekin oli melkoinen ponnistus muurata tällaiselle vanhalle ukolle.
    Hienosti etenee – ja hyvn suunniteltu on jo puoleksi tehty 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *