Kesän ensimmäinen kala

Tänään varmistui, että valu on ensi viikon maanantaina ja ontelot asennetaan torstaina, joten kiireinen ensi viikko on tuloillaan! Jos vaikka sitten mieskin joutaisi lomailla muutaman päivän sen jälkeen. Sisäseinätkin alkavat olla valukorkeudessa ja ns. ”pukuhuoneeseen” keksin tehdä sisäikkunan. Katsotaan nyt onko sitten mistään kotoisin…
Arkkitehdille tiedoksi 🙂 että muutin myös pesuhuoneen kokoa saadakseni isomman saunan, näin menetin yhden pienen vaatehuoneen- mutta oikeasti haluan ison saunan! Amme siirtyy vaatehuoneen tilalle,suihkut ammeen tilalle ja sauna suurenee reilusti. Kodinhoitohuoneesta jää kuitenkin riittävän suuri ja saan kaappitilaa tai kuivatustilan vaatehuoneen tilalle.

Eilen pidettiin aamusta sadetta ja ajeltiin lumiancen maahantuojalle katsomaan led-spotteja ja muitakin heidän valojaan. Vaikuttivat ihan hyvältä, täytyy vielä vertailla ja katsella hintoja. Ledit tuntuvat vaan järkevimmiltä kuin halogeenit- maksavat vaan niin pirusti. Sieltä ajoimme abl-laattoihin, missä olikin yllättävän mahtavat valikoimat ja sinne täytyy sopia aika suunnitteluun syksymmällä. Vaikka aion kyllä vertailla laattojen hinnat viroa myöten. Käytiin vielä keskuspölynimureita tutkailemassa ja valitiin nyt sitten puzer, putkipaketti ostettiin,kun pitää linjat vetää ennen valua. Keskusyksiköksi otetaan varmaan aino ja kahvakäynnisteiseen on tulossa joku uusi imutehon voimakkuutta säädettävä malli, niin sitten se. Lopuksi vielä piipahdettiin Järvenpäässä keittiökaupassa, mistä tutultamme otamme keittiöt ja muut kalusteet. Ei tullut vielä selvyyttä keittiön materiaaleista, en vaan osaa tehdä päätöksiä!

Harmi kun messuille on matkaa ja aikaa muutenkin niin vähän,että taitavat messut jäädä välistä. Tai sitten joku päivä vaan sinne ajetaan, kun musta on ihanaa kulkea talosta taloon ja katsella sisustuksia tms. Onneksi lehdistä saa jonkinlaisen kuvan näin alkunälkään…

Kun ei raksalta ole uusia kuvia, niin tässä onnellinen kalastaja ensimmäisen tämän kesän kalan kanssa!

4 vastausta artikkeliin ”Kesän ensimmäinen kala

  1. Kiitoksia, toivotaan että pohja sitten toimii- mutta itsekin olen siihen tyytyväinen, nyt kun vielä päätimme suurentaa saunaa 🙂 Te ilmeisesti odottelette vielä kuvia arkkitehdiltä? Aloitatteko vielä tänä vuonna? Mukavaa seurailla muita samassa vaiheessa olevia.

  2. Moikka! Tuusulan kodin terrassa oli puzer ja beam vieretysten ja töpselit seinässä,että oikeasti pääsi kokeilemaan. Allawayta kokeilin messuilla. Allawayssa musta ehkä paras suulake, mutta muuten huomattavasti kalliimpi eikä teholtaan kummoisempi,joten päädyttiin puzeriin.

    Kiitos, kalamies alkaa näyttää pelle hermannilta… 🙂

    Teille kanssa mukavat viikonloput!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *