Toinen seinävalu

Tänään oli toinen seinävalu ja pääsin itsekin hommiin… piti vaan pojan kanssa mennä katselemaan, niin 4 tuntia tuli seiniä kurasta ruiskuteltua ja harjattua. Oltiin kaikki yltäpäältä betonissa, mutta kivaa oli silti. Voitte kuvitella kuinka 4-vuotias on innokas kastelemaan letkulla ja yleensäkin katselemaan betoniautoa tms … tehtiin myös sorasta pieni taulu ja pojan jalat jäjennettiin siihen- ei kyllä tullut kovin tarkat jäljet, mutta kuitenkin.

Ei mennyt meidänkään valu täysin mallikkaasti, yksi kivi poksahti paineesta rikki. Onneksi sen sai korjattua/paikattua ja tuettua, mutta inhottavaa, kun sisäpuolella kuraa lapioitavaksi asti. Aina ylimääräistä työtä.
Päivä oli myös kuuma ja aurinko porotti, joten meinasi kurat jähmettyä seiniin väkisin. Mutta nyt on puolet  koko talosta eli ensimmäinen kerros valettu- hienoa! Enää toinen samanmoinen ja ulkoterassit. Ja kastelua jatkuukin viikon verran jatkuvalla syötöllä. Minä karkaan pojan kanssa varmaankin huomen illasta mökille, joten jää ontelolaattojen asennus katsomatta ja kuvaamatta. Mutta eihän ne sieltä minnekään karkaa. Nyt pitää kesästä nauttia!

                          Turvallisen näköiset viritykset telineillä….

               Valu lähes valmiina, kastelut ja seinien putsaukset ei vielä…

                  Autokatos ja kylmä varasto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *