Näpertelyä…

Meillä kirjaimellisesti näperrellään eli valmistellaan ontelo+ terassivalua. Tuntuu ettei raksalla tapahdu yhtään mitään, vaikka koko ajan töitä paiskitaan. Torstaina piti tulla kivikuorma,mutta siirrettiin sitä viikolla, kun hyvä olisi saada kivet nostettua onteloiden päälle. Valu on joko perjantaina tai maanataina näillä näkymin. Alakerrassa voisi alkaa lattiavaluvalmisteluja mm. tyroksia laittelemaan kunhan saataisiin loput viemärit vielä vedettyä valmiiksi. Lisää pitäisi olla käsiä töissä- tekemistä riittää!

Oheiset kuvat ovat vielä keskeneräisiä näpertelyjä… 

Ihanat laatat löytyivät kyllä abl-laatoista, kiitos hyvän avustajan siellä! Sain jopa hyvästä mausta kehuja, mutta kalliskin se maku on- ikävä kyllä. Laatoista saatiin tänään tarjousta, mutta täytynee vielä vähän pureskella ja vertailla hintoja. Täytyisi myös päättää laitanko ylös myös laattaa keittiö-ruokailutila-olohuone, vai jotain muuta.

         Tässä värimaailmassa pyöritään pesutiloissa… haaveilen teettäväni tuosta lumpeesta ammeen taakse tapetin + lasin päälle. Kuva on otettu tänä kesänä mökkimme rannasta.

Viikonloppuna oltiin vielä mökillä, kun oli perinteiset rapujuhlat- suuri kiitos järjestäjille taasen, mukavaa oli!
Saatiinpa ämpärillinen näitä ihanuuksiakin ja nähtiin karhun jälkiä…hui!

Mukavaa työviikkoa!

2 vastausta artikkeliin ”Näpertelyä…

  1. Joo toi näpertely on kyllä niin sitä itseään – hulluna tehdään koko ajan, mutta tuntuu ettei mitään edistystä kuitenkaan tapahdu. Mutta tosi hienoltahan teillä siellä näyttää, ja kohta tulee taas työvaihe milloin sen edistymisenkin näkee. Tsemppiä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *