Ahkeruutta ilmassa

Ahkeruutta on tosiaan aistittavissa miehen osalta. Toinen kerros on ensimmäisessä valukorkeudessa 3 päivässä… Raudoitukset on aloitettu ja huomenna pitäisi laittaa pistorasiat. Minä tein tänään etuosan pylväät, siivoiltiin tietysti ja touhuttiin kaikenlaista muutakin pienimmän miehen kanssa. Ihanaa kun toinenkin kerros alkaa hahmottua! Tulee meille kyllä isot ikkunat… Tiistaina tai keskiviikkona olisi tarkoitus olla valu ja sitten jatkuu kivien ladonta sekä alakerran lattiavalujen valmistelut!Ja tuota takaosaakin saisi täyttää maalla.

Meidän 4-vuotias on kasvanut silmissä… eilen uimahallissa sukelteli ja polskutteli mennessään- vaikkei pinnalla osaa uida, mutta vedenalla senkin edestä. Tänään oppi ajamaan ilman apupyöriä ja illalla piirteli monta sivullista dinosauruksia ja autoja- aikaisemmin ei piirtäminen ole kiinnostanut lainkaan ja piirtäminen on ollut erilaisia viivoja… nyt kuvista tunnistaakin jotain! Ihana!

On talo taas erinäköinen!

                       Keittiön välitilan ikkuna ja terassin ovi…

                     Olohuoneen ikkunarivistö…

                   Ja olohuone, ruokailutila ja keittiön ikkunat….

Nämä isot ikkunat ovat kaikki kiinteitä, joten jotakin verhosysteemejä varmaankin pimentäviä sellaisia täytyisi ruveta mieteiskelemään… ollaan muuten kuin akvaariossa!

3 vastausta artikkeliin ”Ahkeruutta ilmassa

  1. Christa: Niinpä, ihan yhtäkkiä nuo taidot kehittyy…tuntuu myös että itseluottamus kasvoi silmissä!

    Mia: Ollaan me jo selvästi teidän vauhdista jäljessä, mutta omalla vauhdilla mennään…:) Meillä on aika sama maku, just sanoin miehelle,että kohta luulet että matkitaan teitä, kun ollaan samoja matti- sisäovia kuolattu jo pitkään…mutta en ole mitään vielä tilannut. Niin- ja kiitos vaan pikku jutusta 🙂

  2. Hienolta näyttää! Ihan samassa tahdissa mennään! Mä olen myös kovasti miettinyt mitä ihmettä verhoiksi, mutta en ole vielä päässyt mihinkään lopputulokseen… mutta onhan tässä vielä aikaa niitä miettiä.

    PS. Kurkkaa blogiini, siellä on sulle pieni hassu juttu 🙂

  3. Alkaa näyttää jo ihan talolta :).

    Jännä miten lapset tuntuvat kasvavan sykäyksittäin: yhtäkkiä taitoja tulee kovasti suvantovaiheen jälkeen. Meidän vajaa 5-vuotias ei vielä osaa ajaa ilman apupyöriä. Tai ei ainakaan uskalla vielä kokeilla moista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *