Liesituuletin

Liesitulletin on ollut mietinnässä pitkään. Huippuimurilla vai ilman, päätös kallistuu ensimmäiseen. Omalla moottorilla olevat ovat kyllä kauniita, mutta jotenkin niissä tehokas imualue on aika pieni ja sitten se ääni. Vaikka toisaalta kaikkeen tottuu ja ruoan laitossa saakin tulla ääntä, mutta silti on ihanan hiljaista laittaa ruokaa huippuimurillisessa keittiössä, kun ystävälläni sellainen sattuu olemaan… En millään haluaisi tavallista rosterista, mutta ei vaan vaihtoehtoja kauheasti ole.

Mun ehdoton suosikki moottorillisessa mallissa on Elica Space ja mustana, tai on se valkoinenkin todella upea. Livenä vielä hienompi kuin kuvassa… ja tässä on tehojakin huomattavasti enemmän kuin yleisesti moottoroiduissa malleissa. Ja hiljainenkin… mutta…

                                Kuva Savon sivuilta, miksi näitä ei tehdä huippuimurilla?

Mutta sitten vakavasti otettavat huippuimurilliset liesituulettimet, joista hinnatkin kysytty…

Kallein ja hienoin, jota ei meille tule hinnan vuoksi…

                                                            lapetek tiger

Ja sitten luultavimmin meille tuleva…

                                              Lapetek luxor

Ja halvin näistä…

                                                      lapetek linear

Meillä liesituuletin tulee arkkitehdin suunnitelmista poiketen seinälle eikä saarekkeeseen, kun haluan pitää saarekkeen leipomus ja tarjoilupöytänä, kokoa sillä on kuitenkin 160x 120cm. Ja synttäreitä tms. kun vietetään, on kiva laittaa ruoat esille muualle kuin pöytään. Pitäisi mennä viimeistelemään keittiösuunnitelmat ja päättää kaapit, värit ja tasot. Huoh…. liikaa valikoimaa! 🙂

5 vastausta artikkeliin ”Liesituuletin

  1. Meille myös lvi-suunnittelija sanoi, että kannattaa miettiä, kuka kiipeää katolle, kun se huippuimuri jäätyy joskus kuitenkin. Tämä ei siis minun mielipide :).

    Me päädyttiin kuitenkin myös omalla moottorilla olevaan malliin em. syystä.

    Mietimme kyllä tosi pitkään, koska mekin olisimme halunneet melun minimiin.

  2. Ja ihan liikaa valikoimaa kaikessa, kokoajan mieli muuttuu! Pitäisi varmaan vaan pysyä alkuperäisessä suunnitelmassa, niin hyvä tulisi!
    🙂 tsemppiä rakentamiseen teillekin!

  3. Joku sanoi meille että liesituulettimet omalla moottorilla ei nykyään pidä niin paljon ääntä ja sama mies kysyi kuka menee katolle keskellä talvella jos huippuimuri hajoaa… Joten me päädyttiin sellaiseen jolla on oma moottori 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *