Toinen puoli

On meidän talossa toinen puolikin… ja mielestäni hieno sellainen! Keittiön isot ikkunat ovat ihanat… paitsi ylitysraudat loppuivat kesken, joten erkkeri ei pääse vielä oikeuksiinsa… lammilta tulee ensi viikolla viimeinen kivikuorma ja ylitysraudat. Meinasi tulla meille vääränkokoiset olohuoneen ikkunat miehen toimesta… onneksi minä olin tarkkana! 🙂  Maanantaina tulee taas vastaava mestari katsomaan aikaansaannoksia ja neuvomaan sivujen tekemisessä, kun etu ja takaosat ovat meillä kattotuolissa eri korkeudella.

Ärsyttää erityisesti sateet. Portaiden aukosta, hormien ja ilmastointiputkille tehdyistä aukoista sataa kirjaimellisesti sisään, vaikka ollaan niitä kaikin virityksin peitelty. Ärsyttävää! Vaikka reiät on suojattu, niin silti lattian kautta vettä valuu pirusti sisään. Joku viritys pitäisi keksiä? Ideoita? Mies kyllä uhkasi hakea koko yläkerran suojaavat peitteet…katsotaan nyt toteuttiko uhkauksen, kunhan treeneistä kotiutuu!

Viikonloppuna yritetään saada takaosaa täytettyä mahdollisimman korkealle vaikka mies onkin Kuopiossa. Maanantai-aamuna menen viimeistelemään kalustehankintoja keittiö,wc:t ja liukuovikaapit ystävämme luokse järvenpäähän. Tästä se taas lähtee! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *