Päivitystä…

Tatteja, kanttarelleja ja suppiloita…. siitä on viikonloput tehty 🙂

noh asiaan taas….Lattiavalu on meille varmistunut tulevan vasta 5.10, kun ei aiemmin työntekevä mies kerkiä… Pöh. Vaikkakin hommaa kuulemma sitä ennen on ihan riittämiin, mutta paine sen katon saamisesta on suuri, ainakin mulla, mies ei kuulemma panikoi. Maalatakin pitäisi vielä avoräystäs kamat ja kattotuoliosat. Yläkerrassa on ensi viikolla seinävalu ja paljon muuta on edessä. Viikkojen kanssa juostaan kilpaa. Viime viikonloppuna täytettiin talon takaosaa, anturoihin tulee vielä terassin pylväät.

Muutama päivitetty kuva…

                          Piha alkaa jo nousta oikeaan korkoon!

                             Ei tarvitse enää kummoisia tikkaita… terassin pylväiden anturat.

Huomenna matkaan mummin ja pojan kanssa Habitareen… jos vaikka löytyisi kivoja juttuja! Mukavaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *