Pinotexia pintaan…

Eilinen oli hyvä päivä pinotexin levittelyyn räystäslautoihin. Minä ja mummi saatiin tehtyä ehkä 1/5 osa eli Paljon jäi vielä tekemistä ja sitten vielä 2x maalaus olisi RR23 sävyllä edessä, jos säät sallii. Meille tulee tummanharmaa konesaumattu peltikatto ja avoräystäät tulevat samalla harmaalla. Helpompi olisi vaan saada ne etukäteen maalattua,ettei tarvitsisi telineillä pomppia…

Huomenna on 2.kerroksen ylin valu, vihdoin. Ja lattiavalua ja kattoa odotellessa… Saas nähdä kuinka kauan talo kuivuu, ennen kuin päästään pintoja laittamaan, no sitä ennen on sisäseiniä, ilmastointia ja kaikenmaailman juttuja… huoh! Ai miten niin ahdistaa? Tässä vaiheessa tuntuu,että elementtitalo olisi jo valmis, kun pelkkä rungon pystytys itse tehtynä kestää monta kuukautta… ehkä se joskus palkitaan!?

Keittiösuunnittelua kävin tekemässä tai lähinnä mallattiin lattialaattaa oviin ja ylläri puhdas kiiltävä valkoinen ei ollut yhtään hyvänvärinen valitsemaani laattaa vasten, mustasta tasosta puhumattakaan. Joten muutoksia tulee sinnekin saralle taasen. Taitettu valkoinen kiiltävä sävy tulee nyt kaappeihin, mutta kaukaa antaa valkoisen vaikutelman. Tasoksi valikoituu tod.näk sävytetty puinen tammi, kun ei mieleistä harmaata kivestä löydy. Paras olisi eräs harmaa kvartsiitti, missä seassa peilin palasia, mutta kun maksaa 600e neliö… ihan liikaa. Olisi aivan ihana silti!

Kiitos mummi,pappa ja juhis taas avusta… ja lapsityövoimakin oli käytössä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *