Ulkohommia…

Täällä vaan näperrellään kaikenlaisia pikkuhommia ja isompiakin lapiohommia, lattiavalua odotellessa. Päivittäminenkin tuntuu turhalta, kun mitään näkyvää ei tapahdu. Viikonloppuna sain maalattua räystäslautoja jonkin verran, ihan liikaa on vielä jäljellä kun lapsen ehdoilla tapahtuu. Onneksi on nyt hyvä katos missä maalata ja kuivattaa laudat… Miehet (kiitos pappa taas!) tekivät täyttöjä ja styrokseja ulkopuolelle sekä terasseihin. Saataisiin ulkoterassitkin valettua vielä ennen talvea. Kattotuolitkin tulivat tontille ja niidenkin päät pitäisi vielä maalata.

Autokatoksen styrokseja…

                                  Maalaustouhuja… tosin yksi kivikasa olisi kanettava sisältä pois…

                                     Kattotuoleja, 12m pieni palkki ja kattokamaa…

 Kerettiin sunnutaina vantaalle Pajutallille, Ihana syksyinen syyssää ja lapsille paljon touhua!

                                      

5 vastausta artikkeliin ”Ulkohommia…

 1. Mia: Niin kai :)onneksi on viikonlopuksi aurinkoisia ilmoja ja poika lähtee mummin ja papan kanssa mökille. Kannattaa mennä pajutallille, oli tosi kiva paikka lapsille ja kaikkea ihanaa sisutustavaraakin!

  Musta peltikatto: Taidan arvata yllärin, aiemmin sain jo Mialta saman, mutta en ole saanut aikaiseksi vastata, ehkä nyt yritän! 🙂

  Ukko-Tonttu: Kiitos hyvästä vinkistä, nummelan hong kongista löytyi! Oikein hyvä maalaukseen tuo katos! Välillä on päiviä kun tuntuu että miksi tähän ryhtyi, onneksi harvemmin! Ja nyt taas hyvä fiilis! 🙂 tsemppiä sinnekin maalaamiseen!

 2. Hei, päädyit samaan mihin minä – nyt on suoja laudoille, voi maalata milloin haluaa ja kun on maalattu voi sataa ja myrskytä miten vain.

  Itse otin harjanvarren jonka ostin harjaa varten ja niittasin sen ”oveen”, ylös rullaaminen onnistuu hienosti 😉

  PS. Itselläni on aina silloin tällöin niitä päiviä kun tuntuu ettei mitään tapahdu vaikka tekee mitä – ja on niitä päiviä kun tekee vain jotain pientä ja silloin käy niin että valmista syntyy kummasti XD

 3. Hienosti edistytte! Toi maalaaminen on kyllä ihan loputonta, tiedän!

  Ihania kurpitsoja tuolla Pajutallilla, pitäisiköhän meidänkin käydä lasten kanssa siellä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *