Päätökset takoista

Nyt tai siis ehkä jo kaksi-kolme viikkoa sitten on takat lähteneet tilaukseen. Kylläpä minä ja me niitä vatvottiinkin. Tarjouksia on kyselty niin yksilöllisistä valmiisiin takkoihin, mutta päätettiin että alakertaan tulee vesitakkasydän tulituotteen kautta ja muurari muuraa tiilistä siihen jonkinlaiset kuoret. Pinnoituksestakaan en ole päätöstä saanut tehtyä, ihan liikaa vaihtoehtoja. Takkasydän saadaan vasta marraskuun toisella viikolla- kun tehdas saa toimitettua. Joten ei muuta kuin suunnittelemaan!

Ohessa lainattu kuva tulituotteen sivuilta:

Ja yläkertaan tulee varaava tiilerin Emilia, jossa 700mm leveä luukku. Muurarimme oli kyllä sitä mieltä että tällainen iso luukku ei niin hyvin lämpöä varaa, mutta ulkonäkö meni nyt meillä edelle. Mahdollisimman isot luukut halusimme, kiertoilmatakoissa olisi saanut metrisiäkin luukkuja… Tämänkään pinnoitusta en vielä tiedä, mutta tiedän etten tuollaista puolilaatoitusta halua. Luultavimmin hankin itse kaakelit tai sitten vaan hierretään. Katsotaan mitä sisutussuunnittelija (lue minä itse) sitten päättää.

Kuva tiilerin sivuilta…

Huomenna aamulla tulee sitten nosturi ja katon puuosien tekeminen alkaa vihdoin minun mielestä…Jännää!

Yksi vastaus artikkeliin ”Päätökset takoista

  1. Heips! Tekin päädyitte sitten Tulituotteen takkaan? Taitaa olla ihan sama malli kuin meillä – se isoluukkuisin? 🙂 Oletteko vielä miettineet miten päällystätte sen? Tosi kivan näköinen on tuo toinenkin teille tuleva takka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *