Ikkunoita, piippua, polttopuita ja siivousta…

Siitä on isänpäivät tehty… 🙂 Ikkunoita on talossamme asennettuina 6, kiitos mieheni ja papan! Kiitos mummin autokatos on hyvinkin täynnä polttopuita ja kiitos minun yläkerta on siisti. Joten asiat on hyällä mallilla täällä, ei ihan paha läpiveto enää yläkerrassa 🙂 Ensi viikon loppuna tulee konesaumatun peltikaton tekijät, joten ei lunta ennen sitä kiitos!

Piipun mies sai loppuviikosta valmiiksi, aika paha rasti oli viimeiset kivet ja aluskatteen läpivienti, mutta hyvinpä tuo onnistui! Joten meillä on piippu valmiina! Hattu vielä päälle ja tietenkin pellitystä, mutta muuten paremmalla puolella tuokin homma. Ihanasti ikkunat tekevät talosta jo talon näköisen, vaikkakin telineet ovat edessä vielä. Huomenna aamulla menen vaihteeksi Tuusulaan ms-valaisimeen pähkäilemään valaistusta ja saamaan toivottavasti hyvää tarjousta tietyistä valaisimista 🙂

                            Kahden makuuhuoneen ikkunat- tuohon tulee siis välisenä…

                                  Etupuolelta…

                       Makuuhuoneet ulkoapäin…

                               Yläkerran wc ja olohuoneen yksi ikkunoista… 

                      Lopuksi kattoa ja piippu…

Tällaista tapahtunutta täällä! Mukavaa viikkoa!

3 vastausta artikkeliin ”Ikkunoita, piippua, polttopuita ja siivousta…

  1. Eikö tunnukin ihanalta, kun ne ensimmäiset ikkunat on paikoillaan? Tuuli ei pääse käymään, ja talosta voi katsoa ulos; ikkunan takaa 🙂 Mukavaa raksaviikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *