Lisää ikkunoita…

Lisää ikkunoita on telineiden takana piilossa, kiitos papan ja veljeni avusta! Pyöreä ikkuna sekä takkahuoneen ikkuna puttuu enää ja ovet tietysti. Tänään mies hioi alakerran lattian, vihdoin saadaan kannettua tavaraa sinnekin sisään. Lämpöä pitäisi saada,  joten setäni lainaa meille jonkinlaisen kaminan siksi aikaa kun saadaan takat ja lämmöt päälle. Saas nähdä miten saadaan hormiin liitettyä ja tuota ylimääräistä puuta on kertynyt poltettavaksi kivasti! pääsisi niistäkin eroon…  katsotaan nyt. Kattoon pitäisi ruveta laittamaan höyrynsulkumuoveja ja koolauksia, että puhallusvilla saataisiin. On tässä hommaa ja paljon!

                     Eipä tästä juuri selvää saa…ikkunoita siellä on 😉

                                       Keittiön ikkunat…

3 vastausta artikkeliin ”Lisää ikkunoita…

  1. Itsellämme ei nyt ollut budjettia uusiin ikkunoihn – käytettiin vanhat osasta jotka purime pois – toki ihan uudet 3 kerros ikkunat – väärä koko.

    Me eletään nyt niiden mukaan – vaihdetaan myöhemmin uusiin.

    Yksi vaihtoehto on saada ostetuksi pari/kolme liikehuoneiston näytetikkuna 🙂
    Se olisi jos mikä todella ”gotaa”… XD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *