Irtiottoja ja keittiö fiilistelyä…

Viikko on taas mennyt hujauksessa ja ohjelmaa on ollut ihan kiitettävästi. Meillä on irroittautuminen raksasta ja hyvä niin. Mies on ollut torstaista kavereidensa kanssa Ylläksellä ja minä pojan kanssa kotona, ainakin tänään 🙂 Alkuviikosta on tapahtunut terassin ovien asennusta, lumiesteiden ja rännien hankintaa ja viikonloppuna toivottavasti kattomiehet ovat nämä asentaneet… ja tehneet loput läpiviennit ja hormin pellitykset. Tiistai-iltana vietettiin mummilassa pikkujoulua ja keskiviikkona minusta tuli täti, ihanan pikkuisen tyttösen! Perjantaina kerettiin pojan kanssa ihanuutta sairaalaan katsomaan, siellä oli vastassa niin ylpeä isoveikka.

Torstaina, kiitos Lammi-kivitalojen (joskus meilläkin arpaonnea, mies oli osallistunut) olimme äitini kanssa Kinopalatsissa Risto-elokuvan ennakkonäytöksessä kera itse tuottajien, Risto Kaskilahden sekä Aku Hirviniemen. Tarjoilu oli erittäin tasokas, kuohuviiniä ja erilaisia tapaksia, jotka olivat erinomaisia. Hieman oli ulkopuolinen olo, koska rakentajia tuolla ei ollut kovin montaa, vaan suurimmat Lammin yhteistyökumppanit, lammin henkilökuntaa ja lamminbetonilta porukkaa tms. Mutta mukavaa oli silti- vähän irtiottoa arjesta!
Elokuva on 90% kuvattu lammi-kivitalossa, mutta eipä tuo talo kyllä mitenkään erityisesti esille tullut muuta kuin ulkoapäin, joten sen suhteen olin pettynyt. Kuvittelin valoisaa, korkeaa, vaaleaa ja avaraa tilaa… talon vaikutelma oli elokuvan juonen mukaisesti hyvin pimeä ja ahtaan jopa tunkkaisen oloinen. Mutta hyvää mainosta lammille.

Mua ahdistaa hieman, kun miehen on pakko mennä hoitamaan yksi työkeikka ennen joulua, joka kestää varmaan 3 viikkoa ja se tuntuu ikuisuudelta tässä projektissa, vaikka oikeasti se ei ole pitkä aika ja kyllä me (lue minä) se kestetään… mies lupasi rakentaa viikonloput läpi ( ehkä ei kuitenkaan) ja toisaalta joulurahaa olisi kiva saada, sitä kun menee älyttömästi joka tapauksessa… Kovasti keittiöt pyörivät mielessä ja luulen päätyneeni erääseen ratkaisuun, jos vaan saan sen jossain toteutettua…

Ohessa fiilistelyä keittiöistä, kaikki lainattu sisustusblogi.fi sivustolta. Lähinnä miellyttää värit ja pinnat…

Näihin tunnelmiin, mukavaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *