Höyrynsulkumuovia ja koolausta

Höyrynsulkumuovit on nyt laitettu ja tänään päästiin pojan kanssa apuriksi koolausten laittoon, vai sanotaanko sitä koolaukseksi?!  anyway mitattiin sopivia pätkiä kakkoskakkosista, poika piti tärkeänä mittaa ja minä sahasin sirkkelillä. Toinen minun homma oli putsata ikkunoiden pielistä uretaania ja siivota- yllättäen. Saatiinkin hyvin töitä tehtyä, vaikkakin välillä piti laskea liukurilla tai pulkalla mäkeä ja touhuta kaikkea mahdollista! Kiva yllätys oli, kun vuokrakämppämme naapuri tuli lapsineen raksalle ja paistettiin makkarat ja syötiin suklaamuffinsseja! Kiitos mukavasta seurasta! Meidän raksalla ei suuresti ole ystävät käyneet katselemassa, matkaa on kuitenkin sen verran ettei tule ”ohi ajaessa” piipahdettua vaan joutuu vartavasten lähtemään.Mutta tervetuloa silti! 🙂

Saataisiinkohan me jo ensi viikolla tai viimeistään seuraavalla puhallusvillat?

                               Hyvät on telineet millä tehdä! Apurit vielä paremmat… 😉

                         Valmiin näköistä!

Mukavaa Viikonloppua kaikille!

3 vastausta artikkeliin ”Höyrynsulkumuovia ja koolausta

  1. Komeata on – etenkin tehtävien etenemisessä ja apureissa!
    Täällä menee nyt hieman hitaammin – etenin kun sain nuha taudin – jostqa lisää blogissani – oli nimittäin synttäri kutsut naapureille… ei ihan mennyt putkeen kuten ajattelin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *