Lauantain touhut

Sairasteltu on nyt sitten usean viikon ajan ja vihdoin näytti siltä että taudit on taltutettu, niin eiköhän tässä jo kurkku olekin taas kipeä. Lapsi on syönyt 3 lääkekuuria korviin ja itse poskionteloihin 2… mies on meidän perheen tervein ollut koko ajan.

Tänään saatiin onneksi apuvoimia, mies on edellisviikon paininut alakerran ilmastoinnin kanssa ja jatkoi tänään… Eilen hän hioi yläkerran lattian ja tänään kannettiin papan ja mummin kanssa takkatiilet ylös valmiiksi muuraria varten (joka kyllä kerkiää tulla vasta huhtikuulla, katsotaan löytyisikö toinen), koska vievät todella paljon tilaa. Lisäksi pappa kantoi sisäseinäkiviä taas sisälle kuivumaan lisää. Tavaraa liikkui käsiemme kautta  yhteensä vaan n. 5000kg (takka 2250kg) ja suurin osa portaita ylös joten KIITOS PAPPA!  Huomenna jonkun lihaksia kolottaa…

Me mummin kanssa laitettiin alakerta siivoten, joten tehokas päivä. Hiki virtasi, ei tarvitse enää sisällä kalsareita… Illalla saatiin vielä veljeni perheineen kylään ja tehtiin pitsat ja syötiin aamulla leivotut laskiaíspullat, joten nyt on mukava täyden mahan kanssa maata sohvalla…  ansaitusti!

Tylsiä kuvia taas itselle muistoksi:

                              Alakerta suorastaan kiiltää… vitsi vitsi…

Mukavaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *