Pikapäivitys

Pitäisi olla jo nukkumassa ja mä vaan roikun täällä, mutta kun oli niin kiire taas ettei omaa blogia kerkiä päivittää… Meillä poika sairastelee taas ja mies sai jäädä sunnuntaina pojan kanssa kun minä pääsin itsekseni rautakauppoihin… mutta ihanaa kun sai ihan rauhassa kiertää ja miettiä ja suunnitella, nimittäin meilläkin alkaa yläkerran osalta tasoitukset loppuviikosta ja kohta siellä pääsee sitten pintamaalaamaan, joten pitäisi tietää millä… Myös parketti on mietinnässä ja vaalean parketin sijaan olen kallistumassa timberwisen tammiseen parkettiin black and white… aika erikoinen, mutta jokin siinä ihastuttaa… Olin ajatellut harmaata parkettia, mutta tuon lattialaatan kanssa liian samanvärinen ja hailakka minusta… Kaikenlisäksi tuo olisi tarjouksessa 59,90 neliö. Kuvassa siis vasemmanpuoleinen ja oikealla timberwise tammi silver.

                      Lattialaatta on tässä kuvassa hyvin samanvärinen kuin betonilattia…

Muurari ilmoitti tulostaan joko juuri ennen pääsiäistä tai heti sen jälkeen ja laatoittaja aloittaa kohta, joten hei meilläkin edistyy kohta silmissä! 🙂 Ihanaa!

6 vastausta artikkeliin ”Pikapäivitys

    • Tuo tarjous oli K-rauta Vantaanportissa ja näköjään Valanti Shopissa oli sama tarjous, Vantaanportista myö se ostetaan jos ostetaan…vielä pähkäilen onko liian tumma ja kirjava. Ei taida olla timberwisella omaa liikettä?! Odotan kotiin näytepalaa tuosta vielä, kun kaupoista niitä ei saa… 🙂

  1. Meillä oli tänään eukon kanssa sellainen” Brainstorming” sessio. Istuttiin uuden olohuoneen lattialla ja mietittiin, ja spekuloitiin. …. kirjoitan siitä kohta omaan blogiini.
    Mutta – me mennään nukkumaan kun nukutaan ja herätään kun ei enää nukuta katsomatta kelloon. XD

    Siinä välissä suunnitellaan ja jos hyvin sattuu myös tehdään….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *