kodinkoneet vol.2

Näin se ihminen on käännytettävissä ja hyvillä perusteluilla ympäri puhuttavissa varmaksi suunniteltujen kodinkoneiden kanssa. Eksyin siis tänään Omakoti-messuilla Expertin osastolle ja lähdin sieltä (miehelle soitettuani) allekirjoitetun sopimuksen kanssa… kodinkoneet siis AEG:n ja Festivo 120CF kylmiöpakastin- eli kaikkea muuta kuin aiemmin olin suunnitellut. Jääkaappipakastin hässäkkä on ollut kyllä koko pohdinnassa ja käytäntö sitten pakkaselle alakertaan juoksemisesta. Pohdintaa aiheutti myös tuon 75CF kylmiöpakastimen koko esim. jouluna mahtuvatko kaikki ruoat ja juomat kun koko suku tulee kylään?!
Mutta nyt se on ratkaistu, tuohon 120cm Festivoon mahtuu kyllä. Muuten kodinkoneet olivat mitä halusinkin ja hintakin kohdallaan. Ja palvelu ennen kaikkea hyvää, kera 100e lahjakortin ja jäätelölipun. Nyt on helpottunut olo, ei tarvitse niitä enää säätää!

Raksalla mies on tehnyt viimeistelyjä ennen tasoituksen aloitusta, otamme yläkerran katon maalattuna ja seinät pohjamaalattuna muualta ja alakerta + portaat tasoitamme sitten tod.näk itse, korkeintaan alakerran katto teetetään. Huomenna pitäisi tasoitusten alkaa!  Ja muurari uhkasi tulla keskiviikkona. Jee!

Ja mies oli vihdoin asentanut makuuhuoneemme pyöreän ikkunan ( joka ei vielä valmis), ja on se vaan niin ihana!!! 

Kolme työpäivää ja sitten pieni pääsiäisloma, aoitaan pari päivää viettää mökillä, irti raksasta ja pääkaupunkiseudusta! 
Hyvää pääsiäistä kaikille, jos en päivitystä kerkiä enää tekemään!

2 vastausta artikkeliin ”kodinkoneet vol.2

  1. Messuilta näköjään saa ihan hyviä etuja esim rahtivapaasti! No teillä on ainakin tärkeimmät jo hankittuna, vaikka taloa ei vielä aloitettukaan! 😉

  2. Mekin hankimme messuilta kodinkoneet. Päädyimme Siemensin settiin ja hyvään hintaan ne kyllä messuilta sai. Tuota Festivoa harkitsimme, mutta Siemensin uudet kaappikylmälaitteet vastaavat kuitenkin enemmän meidän tarpeitamme, kun pakastin osa on isompi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *