Ruuhkaa raksalla

Kerrankin meidän raksalla on ruuhkaa… Tänään töissä oli miehen lisäksi 4 tasoitemiestä, muurari+ sen appari, sähkömies ja laattamies,joka edelleen tasoittelee seiniä. Yhdessä  wc:ssa on vesieristykset jo. Alakerrassa on alaslaskut lähes tehty ja osin jo levytettykin. Mä hain tänään kaikki ledit tms. mitä Ledstoresta tilattiin ja hyvältä näyttivät! Jokohan meillä kohta kaakeloidaan, parin viikon päästä mä ainakin jo maalailen, toivottavasti! 🙂

         Takka ensimmäisen päivän jälkeen, takkahan oli Tiilerin Emilia!

Pojalle tilasimme tällaisen tyrannosaurus rex sisustustarran, kun mistään en löytänyt dinosaurusvalokuvatapettia ja toisaalta tuon saa sitten vaan revittyä pois kun kyllästyy… Kooltaan tuo on 234×122 ja on todella hieno! Taustaa vielä mietin, joku tumma jopa musta väri voisi olla hieno, toisi kuvan hyvin esille!  Voisi olla taulumainen!? Toivottavasti ei ole liian pelottava…

Kera lasillisen punaviiniä, huomenna vapaapäivä ja illalla ajellaan mökille, joten hyviä lomapäiviä muillekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *