kiirettä pukkaa!

Kiirettä pukkaa tai siis nyt on keittiö,khh ja wc kalusteet tilattu. Toukokuun lopulla tulevat viimeistään, yläkertaan saisi tulla aiemminkin. Kalusteet tulevat siis ystävämme kautta ja emme ole piirrättäneet mitään kuvia niistä, katsotaan lopputulosta sitten, mutta väri on kaikkialla valkoista ja vedin urana ovessa, joten hyvin yksinkertaista! tykkään! Tasoitukset ovat ylhäällä viimeistelyä vaille, koska kuivumiset veivät vähän enemmän aikaa kun olimme ajatelleet, mutta maanantaina sanoivat että viimeinen kerros pohjamaalia lähtisi pintaan ja kattoon lopullinen maali. Olipa säätöä tuon maalinkin kanssa, kun tasoittaja oli maalarinvalkoisen kannalla ja itse halusin puhtaampaa valkoista, tasoittaja oli myös sitä mieltä että esim. siro himmeä kellastuu, kun taas tikkurilan edustaja sanoi että ei kellastu. Yksi taas suositteli sävytettyä harmonya ja lumi tuntui liian vaalealta. Kompromissinä Tikkurilan edustajaa uskoen valitsimme siro himmeän, maalataan sitten uudelleen jos joskus kellastuu… Sitten alkaa minun urakka, ihanaa päästä maalaamaan!!

Laatoittaja on aloitellut hiljaisella liekillä, meinattiin jo hermostua kun mitään ei moneen päivään tapahtunut… mutta toivotaan että saisi nyt tuulta purjeiden alle ja jatkaisi samaan malliin. Alakerran pikkuvessa alkaa olla seinien osalta laatoittettu… kylpyhuone on lähes vesieristetty. Yläkerran kylpyhuoneessa ei ole vielä tapahtunut mitään. No, on luvannut että toukokuun lopussa on valmista, joten onhan tässä vielä aikaa…

Mä en vieläkään tiedä yläkerran lattiaa, tänään postissa tuli Pergon laminaattimalli Talvi tammi, oli itseasiassa yllättävän hieno laminaatiksi. Mua tökkii kuitenkin ajatus kokonaan yläkerta laatoista, keittiö on hankala rajata ja parketti keittiössä ja terassinovien alla kauhistuttaa, vielä kun portaita ympäri pääsee kaikilla kivoilla mopoautoilla ajamaan rallia. Sitten kyttään koko ajan naarmuja tai jälkiä. Mutta miten laminaatti keittiössä? Kokemuksia?

Vielä muutama kuva keskeneräisistä töistä:

Mukavaa viikonloppua!

4 vastausta artikkeliin ”kiirettä pukkaa!

  1. Näyttää kyllä todella hyvällä teidän kokonaisuus. Meillä myös rinnetontti, mutta älytön kaava aiheuttaa päänvaivaa.

    • Kiitos! Tsemppiä pohjan pähkäilyyn, kyllä se olikin vaikeaa…ja kaikkea ei mekään saatu, mutta nyt vielä olen tyytyväinen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *