Yläkerran tasoitukset valmiit!

Yläkerrassa on tasoitukset seinien ja kattojen osalta valmiit, paitsi meidän vaatehuoneessa, kun vielä koteloitavia jakotukkeja tms… Mutta katto on siis maalattu ja seinät pohjamaalissa ja mä pääsen siis maalaamaan viikonloppuna! Jei! Täytyy vaan vielä hankkia rajaaja, ettei tarvis teipillä puljata… Pyöreän ikkunan tasoituksia ei kelpuutettu, ei sitten pyöreältä näyttänyt yhtään, korjaavat sen huomenna, toivottavasti tulisi parempi!!

Laatoittajaa ei taas ole näkynyt….#####!

Mutta valkoista on 🙂

Sitten pitäisi tasoittaa ja pohjamaalata myös tuo takka,sen aion tehdä itse- vaikka samallahan tuo olisi mennyt kun seiniä laittoivat, mutta eipä tullut mieleen… 🙂 Nyt nukkumaan kera migreenin.

10 vastausta artikkeliin ”Yläkerran tasoitukset valmiit!

 1. Ainoa ”laatottaja” joka ei tule meille – ja jota välillä ”noidun” olen minä itse – eli tietyt laatoitus hommat ovat tekemättä ja vajaan parin kuukauden sisällä tulee ensimmäiset vieraat!

  Mutta – kyllä se siitä – kuten teille – ja hienosti se teillä kuitenkin etenee!

 2. Meilläkin maalailut menossa! Ollaa itse maalattu pohjia ja tällä viikolla olisi tarkoitus ammattimaalarin tulla tekemään pintoja. Vinkkinä Tikkurilan Luja -tuoteperheessä on uusi täyshimmeä maali, joka kestää pesua. Meillä laitetaan sitä ainakin porraskuiluun ja keittiöön.

  • En tiennytkään että on täyshimmeänä, kiitos vinkistä! Lujaa kyllä ajattelin ainakin portaisiin ja kaiteisiin laittaa. Tsemppiä maalailuun teillekin! On teillä ollut pohjissa hiomista ja laittamista, me tehtiin se edellisessä remontissa itse, inhoan hiomista niin! 🙂 tsemppiä loppurutistukseen,eikös teillä ollut enää 65päivää? meillä tavoite muuttaa vasta elokuulla. 🙂

  • Meillä on onneksi urakoitsija hoitanut hiomisen ja itse ollaan vaan maalattu 🙂 mutta tasoitemiehet on tehneet niin siistiä jälkeä, että aika vähällä hiomisella on päässyt!

 3. Eksyin blogiisi googlen kautta, hauska huomata miten paljon saman tyylisiä valintoja 🙂
  itsekin pidän blogia raksablogi.blogspot.com

  Voimia rakentamiseen 🙂

  • Moikka! kiitos, voimia tarvitaan vielä… ja On hyvä maku meillä! 😉 Te olettekin jo pitkällä, muuttoon ei kauaa aikaa? Hyvältä näyttää!

  • 15.5. pitäisi luopua nykyisestä asunnosta. Saas nähdä päästäänkö muuttamaan siihen mennessä, kylpyhuone kun on vielä aivan ”vaiheessa”. Onneks anoppila on lähellä 🙂
   AnnaM

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *