Päätöksiä

Montahan kuukautta olen yläkerran lattiamateriaaleja pähkäillyt? Niin laatan, laminaatin kuin prketin suhteen. Vihdoin tehtiin päätökset, kun pakko oli! Päätimme laittaa keittiöön Bauhausista kiiltävän valkoisen 30x60cm lattialaatan- eilen sai yrityskortilla vielä maksa 3 ota 4 tarjouksen laatoista, joten pientä säästöä sillä saralla. Ja lattiaksi valitsimme Timberwisen parketin Tammi classic silver- jota olen kuolannut ihan alusta saakka, mutta karsiutunut hintansa vuoksi pois. Mutta en löydä mitään muuta kivaa ja saatiin siitä kuitenkin erittäin hyvä alennus K-rauta Vantaanportin kautta ja oikeasti olisi jäänyt joku 2 vaihtoehto harmittamaan! Hiemanko on ostokrapula!? Mutta kun mä haluun…. joten näillä mennään 🙂 Äitini on aina sanonut että pienestä saakka olen perustellut mutku mä haluun ja kaikkeni tehnyt haluamani saadakseni, joten ei uutta tällä saralla (paitsi kerran en mökkireissulla eläinkaupasta saanut hiiriä mukaani- en sitten millään) :). Säästetään jossain muualla tai painetaan ylitöitä… mutta nyt olen tyytyväinen!

Keittiökaappien rungot ovat valmiina, mutta otetaan ne vasta 2 viikon päästä- tuolloin myös ovet ovat tulleet, joten oikeasti meilläkin on kohta keittiö… Lattiaa oli laattamiehemme suunnitellut tänään- huomenna olisi se tarkoitus aloittaa. Yläkerran kattoihin voisi asennella valoja sekä seinille pistorasioita tms. paikoilleen. Mun maalausurakka hieman ontuu, mutta 2 makkaria on valmiina, paitsi yhden seinä kiukuttelee- sanoin jo miehelle että laitan siihen tapetin kun pari paklausviivaa ei katoa näkyvistä millään! 😉 Takan pinta pitäisi päättää, portaat tasoittaa- samoin vaatehuone ja monta muuta miljoonaa asiaa tekemislistalla- joten ei auta kuin tarttua taas viikonloppuna hommiin!

Muutama kuva tuttuun tapaan tähän loppuun:

                       Keittiön laatta ja tuleva timberwisen parketti

            Tässä ”taulu” pojan huoneeseen johon siis tulee jo aiemmin esitelty tyrannosaurus rex- tarra

               Keittiö laattojen suunnitelua, tulevat siis 1/3 ladonnalla, tuo pitkä on kai joku hahmotus pituudesta… 😉

Loppuun vielä: Onko kellään kokemusta, neuvoja tai vinkkejä miten kannattaisi tehdä pyöreän ikkunan smyygit- jotta ne ovat oikeasti pyöreät? Joku sabluuna? vai mitä? Meidän pyöreää ikkunaa ovat tasoitusmiehet käyneet paikkaamassa ja säätämässä, mutta ei se ei ole edelleenkään pyöreä ja olen ihan toivoton tämän kanssa- joten kaikki apu tarpeen. Ohessa kuva vielä tästä…

Aika karmea suoritus sanoisinko…

Mutta sellaista täällä, ei lannistuta ja aurinko paistaa!!

Yksi vastaus artikkeliin ”Päätöksiä

  1. Nyt tullaan teillä näköjään itse iholle – todellisuuteen, eli ajatukset realisoituvat tiettyjen realiteettien perusteella.

    Asuin aikoinaan Hollannissa ja Saksan rajalle oli noin 5 km ja lähimpään Bauhausiin noin 10 km. Ostin sieltä paljon, vaikka mitä ja ne toimivat vieläkin – lähemmäs 10 vuoden jälkeen!
    Eivät koskaan hajonneet käsiin!!! Meiltä Hesaan on vain noin 3 tunnin ajo 🙁

    Kodinhoitiohuoneen ”rungot” ja samalla ovet tulevat Ikeasta kun menemme uuteen Kuopion Ikeaan.

    Että silleen – lompakon mukaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *