Leikkimökki ja grilli

Taas on päiviä mennyt ja mies jo 5 viikkoa oikeissa töissä eikä raksalla tapahdu juuri mitään, kun iltaisin ja viikonloppuisin nyt väännetään… Keittiö on laatoitettu ja yläkerran wc:tä aloitettu vesieristämään. Mä olen saanut lähes kaikki smyygit valmiiksi- niissäpä olikin iso homma! Ja keittiössä jo lumi-maalia seinillä ja tykkään siitä ihan mielettömästi! On todella hyvä! Pohjamaali on kyllä keltaisen harmaata sen rinnalla, vaikka näytti niin valkoiselta. Mies on tasoitellut vaatehuonetta ja teknistä tilaa sekä valanut/viimeistellyt portaiden kaiteita, kun niissä oli jotakin häikkää.

Oma piha on ihana ja varsinkin aurinkoisella säällä! Terassia ja pihaa odotellessa, mutta ajatukset kyllä jo pihan suunnittelussa pyörivät, vaikka me ei tänä kesänä varmasti mitään sen suhteen keretä tekemään. Meidän lähellä on myös kaksi ihanaa puutarhaa, toisessa enemmän kukkia ja toisessa puita ja taimia, joista tehtiin tälle kesälle ainoat hankinnat- 3 kirsikkatomaattia sekä 5 mansikkaa, jotka laitoimme hienosti helppoihin kasvusäkkeihin. Mies teki pojalle ”leikkimökin” ja erittäin hienon grillin  sen pihalle- joten ollaanhan me pihaa laitettu! 😉

Muutama kuva taasen:

   keittiö saumausta vaille, joka luvattu huomenna saumata ( jää nähtäväksi…)

             Mies tasoitushommissa, tässä verkon kiinnitystä…

     Valmiita smyygejä ja yläosaa lumi-maalilla…

     ”Leikkimökki” ja hieno grilli… 🙂 

 Ja puutarha… 🙂

Ihanaa että kesä tulee!

7 vastausta artikkeliin ”Leikkimökki ja grilli

  1. Saman havainnon olemme tehneet ilmeisestikin samasta laatasta. Muut kiiltävät valkoiset laatat ovat olleet hurjan liukkaita. Etenkin lasitetuissa on tämä ongelma. Todennäköisesti tilaamme nyt tuota Bauhaussin Super white laattaa. Kiitos tsempeistä ja sitä samaa teille! 🙂

  2. Moikka! Mielestäni laatta ei ole liukas (näin kahden pvän kokemuksella, kitkaa tulee sopivasti. Tiedä sitten juoksevien lasten sukkien alla… olen ajatellut suojata etenkin saumat suoja-aineella, en ole vielä kerennyt. Abl-laatoilla suosittelivat (nämä laatat bauhausista) että kiiltävälle laatalle ajaisi ihan jollain koneella suojan, niin ei tarvitsisi koskaan sitten tehdä mitään, mutta aion kyllä itse levittää… 🙂 tsemppiä teille!

  3. Täältä löytyi materiaaleja mitä itsekin ollaan mietitty. Onko tuo valkoinen laatta kuin liukas ja tarviiko jotain suojakäsittelyä?

  4. Komeat on nuo tärkeimmät, leikkimökki, grilli ja puutarha 🙂

    Meillä puutarhaa on niin että töitä olisi muutamalla rengille ja piialle – ja grilli edelleen varastona 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *