Pistorasiat

Huom! Ihan ensiksi :
Etsimme käsijohteita portaisiin,  mielellään valkoiseksi maalattuina. Jos joku lukijoista tekee/ tietää mistä hankkia pk-seudulta, otamme tietoja mielihyvin vastaan!

Viikonloppu ollaan oltu tiiviisti raksahommissa, minä tein suursiivon,kun ei ole alakertaa siivottu kunnolla aikoihin ja siihen meni vaan 4,5h lauantai-iltana, juuri kerkesin euroviisuja katsomaan… tänään mies jo kirosi sitten missä on se ja se tavara, kun musta ne oli ihan loogisesti laitettu. Tänään sai jo siivota uudelleen, no se ei varmasti lopu koskaan. Mies on tasoitellut porraskuilua ja eteistä, en viitsinyt viimeisiä pintoja vielä maalata olohuoneeseen, kun tuntuu että alhaalta tulee vielä niin paljon pölyä… kun saisi portaat maaliin, niin sitten loput ylhäältä. Sähkömies on ollut koko viikonlopun hommissa ja asensi pistorasioiden pohjat yläkertaan sekä pojan huoneeseen pinnatkin! ja ledejä! hienoa! Hieman on ollut säätöä himennettävien loisteputkivalaisinten kanssa, kun johtoja tulee 5 ja tätä ei alkuun huomioitu, no nyt on piuhat vaihdettu ja katsotaan mitä tulee!

                   Lattia keittiössä on saumattu!

          Pitihän se pistorasiastakin päästä kuva ottamaan…

        Muutama led-spottikin keittiössä!

               Ihanasti ilta-aurinko laskee olohuoneen sivuikkunoista!

Ensi viikolla tulee keittiökalusteet, jee!!

3 vastausta artikkeliin ”Pistorasiat

    • Moikka! Meillä on ABB:n impressivo sarjaa olevat pistorasiat, mie tykkään! ja hintoja kannattaa vertailla, on isoja eroja! Me hankittiin sähköbit- verkkokaupasta oli ainakin meidän löydöistä halvin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *