Kalusteet

Kalusteet on kannettu eilen sisään, osa tallessa autotallissa ja osa yläkerrassa. Allekirjoittaneelta leikattiin viisaudenhammas poies, joten ei auttanut kuin katsella aherrusta. Hyvälät näyttivät ja samalla mittasimme ystävämme kanssa liukuovet jotka laitetaan pian tilaukseen, toivottavasti saadaan ennen kesälomia… Puhtaan valkoisella lasilla lähdetään liikkeelle, katsotaan mitä maksavat…

Autokatoksen ja ulkovaraston päälle nostettiin kattotuolit, ihan käsivoimin- ei olisi kuulemma isommat enää nousseetkaan käsin… ja alakerrassa alkaa olla enää pari seinää ilman mitään tasoitetta, verkkoa tai pohja tai pintatasoitetta. Laattamies sairastaa, mutta oli silti vesieristänyt yläkerran vessan. Laattoja piti yläkertaan hakea lisää. Monta asiaa on päätetty, mun pitäs tällä pulloposkella huomenna taas maalata ja maalata- katsotaan kuinka käy!

Ahkera Hippokisaaja, vaikka mitalit jäikin saamatta, mutta hyvin sijoituksin silti!

          Alkuvaiheessa kantourakkaa…

          Kattotuolit paikoillaan…

Raksaintoa kaikille!!

Yksi vastaus artikkeliin ”Kalusteet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *