Tapahtunutta…

Aika menee kamalaa vauhtia, jaksaminen on ollut molemmilla tiukoilla ja lomaa kovasti odotellaan, jotta pääsisi kokonaisvaltaisesti tekemään raksan loppuun tai ainakin muuttokuntoon… Vielä olisi muutama viikko jäljellä lomaan!
raksalla on tapahtunut siellä täällä vaikka mitä, mutta pääkohteena on ollut alakerta ja seinien tasoitus ja siinä sitä hommaa onkin ollut ihan riittämiin. Vielä on vähän jäljellä etenkin portaat ovat tuottaneet hidasta työtä. Mun maalaukset ovat edelleen meidän makuuhuoneessa kesken ja käytävässä, mutta muuten isoimmat tilat ovat maalattu. Kalusteet ovat tulleet, samoin parketti ja liukuovet tulee tällä viikolla. Jos vaan lattiat olisivat tarpeeksi kuivuneet, vastaava tulee taas mittailemaan tällä viikolla. ulkona on valmisteltu autokatoksen kattoa ja koetettu siivota pihaa. Laatoitukset ovat siis vesieristyksen vaativista lattioista kesken. Kodinkoneet tulee 27.6, joten tavaraa on talo täynnä, kuka kerkeisi tekemään!

                   Yläkerran wc

              Hehkutan vielä tuota Lumi-maalia, on niin ihana!

        Sisääntulon laatoituksia…

       Parkettia…olisin niin halunnut jo avata ja katsoa, levittää ja mallata, mutta ei vielä!

 Keittiön mallauksia… paitsi puuttui allaskaappi ja muutama muu kaappi…

Meillä juhlitaan huomenna viikarin 5 v synttäreitä ( tai juhlat viikonloppuna), mihin aika katoaa? juurihan lähdin synnyttämään… Huomenna on ilo ylimmillään kun paketista paljastuu lego ninjago juttuja, kakkukin pitäisi ninjago teemaan väsätä! saas nähdä mitä tulee!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *