Juhannus ja kokko

Juhannus sujui kuten suurimmalla osalla suomalaisista, mökillä kera hyvän seuran, ruoan ja juomankin, tosin toisille maistuu aina enemmän kuin toisille, itse kuulun siihen joukkoon että alkoholit eivät juuri maistu. Mutta kivaa silti on aina! Me vietämme perinteisen juhannuksen aina äitini kotitilalla, jonne kävelemme mökiltä ja siellä on juhannuskokko, jossa paistamme makkarat ja vaahtokarkit. Laulaa lurautamme kokon palaessa hanurin säestyksellä.  Lapset keräilivät metsämansikoita heiniin, meinasi kokko jäädä toiseksi. Sattui tänä vuonna ihana sää, vaikkakin itikat meinasivat kupata hengiltä…

Hyvää teki tauko raksalta, nyt taas työt jatkukoot ja tarkoituksena olisi saada eteinen ja portaat loppupaklausta vaille, kertaalleen ovat pohjamaalatut, mutta vielä työtä riittää! ja kesälomaan 2 viikkoa! jes! Ja laitanpa kuvan pojan lego ninjago kakusta, tuli muuten hieno! ekaa kertaa työstin sokerimassaa ja olipa helppoa! teen kyllä toistekin!

 

 Liukuovetkin ovat tulleet ja ovat juuri sellaiset kuin halusinkin… puhtaan valkoista lasia

Hyvää mennyttä Juhannusta kaikille lukijoille!

2 vastausta artikkeliin ”Juhannus ja kokko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *