keittiö vol.1

Tänään mies aloitti keittiön kimpussa ja hyvältähän se näyttää! En malttaisi millään odottaa nähdä sitä valmiina. Paitsi jotain asennukseen tarvittavia osia puuttui joita huomenna joudutaan toimittajalta hakemaan. Lattiat ovat vihdoin kuivat sekä ylhäällä että alhaalla, joten laatoitukset voivat lattioiden osalta jatkua. Tekninen tila on laatoituksen alla,samoin vessat  ja kohta kodinhoitohuone. Tasoituksien kanssa ollaan toivottomia, mutta hissukseen niitäkin. Ulkona on mies asentanut sadevesikouruja ja tehnyt katoksen katon runkoa tms. Tehtävälista on vielä pitkä ja loputtoman tuntuinen…
Ohessa kuva keittiöstä, jossa hieno mallinnus/kokeilu tulevien valaisimien koosta/näöstä 🙂  Tilasin saarekkeen ja ruokapöydän päälle valaisimet Italiasta, samasta Linea light verkkokaupasta mistä linea light boxitkin. Nopea toimitus ja nyt -20% ale vielä! Kannattaa tutustua!

Ja tilatut valaisimet näyttävät tältä, tosin valkoisina… saas nähdä ovatko liian pienet, mutta toisaalta haluan että ovat pienet ja eleettömät…. jännää!

Toivottavasti valaisevat riittävästi!

4 työpäivää lomaan, jaksaa jaksaa!

2 vastausta artikkeliin ”keittiö vol.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *