Huokauksia

Loma on jo reilusti yli puolivälin, ollaan viikko mökkeilty, mutta muuten tiiviisti raksailtu. Mä en ole jaksanut päivittää blogia, en vaan ole jaksanut, raksaväsymystä… Yläkerta on edennyt enemmän kuin alakerta, en edes viitsi sanoa, mutta laattamies edelleen hieroo alakerrassa laattoja paikoilleen (huokaus) ja siksi siellä työskentely on ollut hankalaa. No valmistuupahan yläkerta!
Keittiökaapit ovat yläosiltaan edelleen ilman ovia, koska yllättäen tilauksessa oli tullut joku sotku- koko yläkaappien ovet puuttuivat, myös wc:n kalusteet olivat menneet ristiin niin, että ovet ja rungot erikokoiset. Uudet tulevat joskus elokuussa, koska tehtaat ovat tietenkin kiinni. Toinen (huokaus). Parketti on aivan ihana, tosin vieläkin poden ostokrapulaa tästä. Kolmas( huokaus). Neljännen huokauksen tuo budjetti ja sen riittämättömyys- no kerkiäähän sitä vähiteleen, mutta kun olen kaikki mulle heti tyyppiä ( lähinnä mietinnässä pihat tms.) niin ahdistaa. Mutta siltikään en vaihtaisi tätä olotilaa mihinkään ja on se valmistuva talo niin ihana, että kaikki tämä on varmasti sen arvoista!

Kuvia vielä:

                                     Festivo vaikuttaa niin hyvältä…ja tilavalta…

                               Meidän makuuhuone…

                                             Ensimmäinen parketti…

                                    Pojan liukuovikaappi, puhtaanvalkoinen lasi

Työniloa! 🙂

2 vastausta artikkeliin ”Huokauksia

 1. 🙂 eiköhän tämä tästä tokene, väsymys siis tai epätoivo tai miksi sitä kutsuisi. Sitä helpottaisi jos kaikki toimisivat niin kuin sovitaan. Mutta se siitä! muutto siintää syyskuussa!

 2. Älä sinä turhia sure – et ole yksin joka niitä konee 🙂

  Meikäläisellä, siis itselläni ja eukolla – eläkeläisillä sitä nk. lomaa ei tunnu olevan alkuunkaan 🙁
  Itse en aina jaksaa kirjoittaa blogiini – se siirtyy ja siirtyy, ja taas siirtyy….

  Kahden vuoden intensiivinen puurtaminen synnytti 2012 alun jälkeen olotilan jota voisi kutsua ilmaisulla – raksaväsymys.
  Toivottavasti en ala sitä suuremmin katumaan kun talvi tulee eteiseen.

  Mitä toimitusten virheellisyyksiin tulee – vastaavaa ei sentään ole tapahtunut – on vain väärin tai täysin pileen niin että ympäristö tariseen kun noidun tilannetta.

  Tsemppiä vain ja kuten eukko pruukaa sanoa – kyllä se Ukko siitä taas menee kunhan rauhoitut…. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *