Väliovet

Lomat on lusittu ja arki alkanut taas täysillä! Ei auta, olisin niin mielelläni ollut vielä pari viikkoa täysipainoisesti niin saumaamassa, kuin maalaamassa- oltaisiin saatu alakerta valmiiksi. Vähän vielä uupuu…. Väliovet saatiin tilattua viime viikolla, yllärivetona otettiin ne Skaalalta, valkoinen uritettu laakaovi. Puhtaan valkoisena olisi maksanut maltaita, joten tyytyminen on valkoiseen. Hinta oli positiivinen yllätys esim. verrattuna domuksen vastaavanlaisiin, kun meillä oli vielä yläkerrassa normaalia korkeammat ovet. Hyvä näin!

SO 103 S

 Ohessa kuvaa asennetuista linea light box- valaisimista, jotka ovat mielestäni kauniit, mutta etenkin livenä mielestäni hieman kellertävän näköiset puhtaanvalkoista seinää vasten, kuvassa ei niinkään näytä…

 Viikonloppuna tulee kattomiehet ja putkimies lupasi tulla tällä viikolla, mies on taas omissa hommissa, joten hommat hidastuvat taas… mutta kyllä se siitä!

Mukavaa arkeen palaamista kaikille niille jotka tänään arjen aloittivat!

6 vastausta artikkeliin ”Väliovet

  1. Moi! Noita linea light sarjan (johon kuuluu muitakin kuin box-sarjaa)saa tilattua Suomesta esim.highlightin kautta, mutta halvimmaksi tuli tilata Italialaisesta verkkokaupasta muistaakseni linea lightshop, nyt en löytänyt tähän hätään tästä pieneltä näytöltä tarkkaa osoitetta,mutta googlen kautta löytyy! Tilasin englanniksi s.postilla, koska heidän kaavake Italiaksi, sivut kyllä englanniksi. Oli vielä -20%ale kun tilasin. Suosittelen, olen nyt kahteen kertaan sieltä tilannut, tavarat viikossa perillä.:)

  2. Itse en uskaltanut noin voimakkaaseen ”kulmaan” ilmastoinnille ja valoille ym.

    Olen kuitenkin ”otettu” mielihyvällä” siihen miten teillä asiat etenee 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *