Viikko muuttoon!

Jos muuttotarkastus menee lävitse, no ei siinä pitäisi ihmeitä olla… palovaroittimet pitää vielä asentaa, samoin talon numero. Keskiviikkona on kvv-tarkastus ja huomenna tulee miehen sukulainen sähkötarkastuksen tekemään. Alakerrasta uupuu muutaman pistorasia ja valo vielä, samoin listat edelleen. Huomenna toivottavasti on minulla viimeiset maalaukset…oikeasti paklaaminen ei lopu ikinä! Ja paukut muutenkin koko rakentamisen, töiden ja kaiken muun järjestämisessä alkaa olla loppu. Olen ihminen, joka ei juurikaan apuja pyydä, mutta nyt on kaikki apu tervetullutta…
Anoppi ja omat vanhemmat ovatkin olleet suurena apuna, kiitos siitä!!

Mutta kiirettä pitää, ehkä sitten seuraava päivitys jo uudesta kodista? 🙂

                      Takka lämmittää ihanasti!
 

              Ihana lattia jo vähän näkyvissä!

       Alakerta on vielä aika lohduton, mutta ehkä se siitä…

Mukavaa viikonlopun jatkoa, mä taidan painua pehkuihin, vaikka muuttolaatikoitakin pitäisi pakkailla….!

2 vastausta artikkeliin ”Viikko muuttoon!

  1. Kiitoksia, sitä tarvitaan!! Olen hirmu tyytyväinen Emiliaan, ihanan iso luukku ja meillä siis korkeudeltaan on matalampi malli, sekin musta ihana kun korkeassa tilassa ja on matala niin että pidempi mies näkee päälle. Tsemppiä valintaan! Me ollaan päällystetty tuo tikkurilan kivitunto pinnalla, on livenä kaunis!

  2. Voimia vielä loppurutistukseen! Löysin blogisi kun etsin Tiilerin Emiliasta kokemuksia. Olemme kahden vaiheilla Tiilerin Olivian ja Emilian kanssa, kiva nähdä tässä ”oikea” kuva Emiliasta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *