Valaisimet Led Storesta!

Valaistus Talo Hiekkarinteessä hoituu siis osaksi loisteputkivalaisimilla ja loput perusvalaistuksesta tulee hoitumaan led-valaisimilla. Meillä oli pari viikkoa sitten erittäin antoisa ja mielenkiintoinen tapaaminen Janne Hultun kanssa Led Store ja päätimme ottaa heidän kauttaan led-valaisimia, niin spotteja, plafondeja kuin led-nauhaa niin sisälle kuin ulos. heidän tuotteensa ovat sisustajan (siis minun) silmää miellyttäviä ja asennuksen helppouden ja kulutuksen vähyyden kannalta erinomaisen oloisia. Päätökseen vaikuttivat myös himmennysmahdollisuus ja suunnattavuus. Ihanaa kun ei niitä tarvitse enää miettiä!

Meillä ei tule yksiosaisia spotteja kuin muutama keittiöön, wc- ja suihkutiloihin sekä ulos valaisemaan etupihan pylväitä ja etuoven pieluksia.Kostean ja kuivan tilan ledit ovat samanlaisia ulkonäöltään. Ja ne näyttävät siis tältä:

                                           Kuivan tilan led 9W

                                         Kostean tilan led 9w IP44/54

Takkahuoneeseen laitan muutaman tällaisen kaksi-osaisen led-valaisimen:

                                   Samaa sarjaa, 18w

Lisäksi tulee tällaisia led-plafondeja 17w sekä kodinhoitohuoneeseen, vaatehuoneisiin että ulkokatokseen:

Yläkertaan käytävälle mulle ne ”pissallemenovalot” yöksi… eli seiniin pienet 3w kulkuvalot, oli livenä ihanat!

Ja vielä ulos seinille 6w ylös-alasvalaisimet:

Led-nauhaa laitetaan tietenkin välitiloihin ja saarekkeeseen ja ehkä vielä muuallekin! 🙂 katsotaan mitä keksitään!
Olen ainakin vielä erittäin tyytyväinen saamaamme palveluun ja tuotteisiin, sopivat meidän tarpeisiin! Kannattaa tutustua!

6 vastausta artikkeliin ”Valaisimet Led Storesta!

 1. Olen ymmärtänyt että ledit jopa toimivat paremmin mitä kylmemmässä ovat. Jahka joskus tulevaisuudessa pääsen itse rakentamaan, niin laitan ehdottomasti ledit ulos. Sillä on hirmuinen ero kun näkee taloja jotka ovat valaistu ulkoa ja kun vertaa niihin jotka eivät ole. Ledeillä ei paljoa tarvitse miettiä että pitääkö valoja päällä vai ei, kulutus on sen verran pieni ja tuo tunnelmaa ihan eri tavalla.

  Ovat myös loistavia valoja tiloihin minne halutaan energiaa säästäviä valoja, mutta jotka kuitenkin syttyvät samantien. Meillä on nykyään eteisessä sekä liiketunnistimella vessassa.

 2. Itselläni on sellainen skitsofreeninen suhtautuiminen noihin valoihin. Etenkin ulkona pidettäviin energiasäästövalouhin. Niiden ”syttyminen” kestää ja kestää, ja kestää….

  Itselläni on keittiössä halogeenit – tuottavat lämpöä ja se on ihan mukavaa. Saunassa on ledit ja voi olla että se jää ainoaksi paikaksi.

  Niin sanottu ”lämpöhukka” joka normaaleista valoista tulee, eli ei enää tulee kostautuu sillä että jostain sitä lämpöä pitää kuitenkin saada – eikä sekään ole ilmaista.

  Mutta komeat ovat nuo valintasi 😉

  • Ymmärtääkseni nuo ledit,niin sisällä kuin ulkona syttyvät ihan napakasti, ei siis niin kuin energiansäästölamput. Myöskin loisteputkivalaisimet jotka meille tulevat syttyvät heti. Ledien maahantuoja sanoi että ainut paikka minne niitä ei kannata laittaa on juuri sauna, koska eivät kestä kuumuutta. Mutta en siis ole näiden asioiden asiantuntija. Toivottavasti toimivat! 🙂

 3. Kiitos! Meillä sähkösuunnittelija teki aluksi meidän omien suunnitelmien mukaan ja kuunneltiin toki myös hänen mielipiteitä valaistuksesta, mutta nyt kun seinät ovat pystyssä tms.niin on tullut vielä muutoksia ja hienosäätöä esim.eteistilojen spotit ovat nyt niitä loisteputkivaloja. Saatiin myös lammikivitalojen kautta pieni valaistussuunnitelma tietyn firman tuotteilla ja hyviä neuvoja ja vinkkejä oli myös ledstoren myyjällä. Hän ymmärtääkseni tekee koko suunnitelman tarvittessa ja sivuillakin malli kun johonkin taloon tehnyt. Lopputulemana ei raaskittu siis maksaa mitään kallista valaistussuunnitelmaa- vaan hieman asiaan netissä tutustuen osaa kuka tahansa miettiä järkevät valaisimien paikat. Toivottavasti! 🙂 se jää nähtäväksi…

 4. Hienot valot ja vähäinen sähkönkulutus! Entä valaistussuunnittelu, käytittekö sellaista, vai tekikö sähkösuunnittelija vai teittekö itse? Eikös se valaistussuunnittelu kuitenkin pidä tehdä ennen kuin sähkösuunnittelija tekee mitään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *