takkahuone

Tulipas pitkä väli edellisestä tekstistä, mutta ollaan lomailtu, olin koulutuksessa, sairaalassa sekä nyt uudet vuodet vietettynä ja taas normaali elämään palattuna. Joulu jäi omaan kotiin laittamatta tänä vuonna, mutta ei auta, ensi vuonna sitten!

Ollaan saatu jotain pientä muuttamisen jälkeen tehtyäkin, tai siis muurari on muurannut alakerran takan joulukuussa, joka on siis vesitakka sekä me tapetoitiin ja mies asensi liukuoven tulevaan pesuhuoneeseen tänään… seuraava projekti onkin sitten sauna! ei päästy meillä joulusaunaan vaikka ensin niin ajateltiin, ei mitenkään jaksettu eikä keretty rykäistä. No kerkiäähän sitä! Lyhyestä virsi kaunis, muutama kuva vielä.

Mies toi ihanan porontaljan poikien reissulta Ylläkseltä… saa mennä toistekin! 🙂

Alakerran tapetti ja adean camp- johon olisi hankittava uusi päällinen (kuvassa ilman)…

Takka ja liukuovi pesuhuoneeseen, puketumistila takana vielä kesken…

Ja se urakka….  on edessä!

Oikein hyvää joulua ja Uutta vuotta kaikille lukijoille ja tutuille vielä tätäkin kautta!!

5 vastausta artikkeliin ”takkahuone

  1. Tuo Woods tapetti on aina vaan niin ihana. Mulla piti tulla sitä työpaikan työhuoneeseeni, mutta eri sähläyksien takia siellä onkin eri tapetti.

  2. Mahtavaa jatkoa sinne teille ja vuodelle 2013 ja hyvää jatkoa remontille!

    Täälläkin on juttuja jotka odottavat tekijää – OK, tekijä on mutta täytyy ensin hieman säästää hankintoja varten – ja nyt ne mitä voisi mennä sinne säästöön remonttia varten meneekin Puupajaani – josta muuten voitte hankkia mukavia – poikkeavia – ei muilla olevia lahjoja. Ei kovinkaan halpaa sanoisin vaikka niitä ”halvalla” myynkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *