Saunaa

Rakas mieheni on ollut ahkera! Saunassa on paneelit, valitsimme saunaan STS profiililla 15x 120 tervaleppäpaneelia, jotka haimme Suomen tervaleppä Oy:sta suoraan Vantaalta. Ollaan oltu erittäin tyytyväisiä paneelien laatuun ja muutenkin palvelu on ollut loistavaa ja tavaraa hyvin saatavilla! Nyt pitäisi vaan päättää laittaako parafiiniöljyä vai ei? Haluan muuten saunan jäävän puunväriseksi, koska meillä ei missään muualla kuin keittiön tasoissa ole varsinaisesti puuta, ja jotenkin kaikki sävytetyt saunat eivät vaan ole mun juttu… ainut ihan vaaleaksi voisin kuvitella sävyttäväni, mutta puhtaanapito mietityttää siinä. No katsellaan, tuoksu on ainakin ihana- koko alakerrassa!

Yksi kuva keskeneräisestä saunasta…

Tajusin juuri kuvaa katsoessani, että kattopaneelit tuli muuten sitten väärinpäin, koska suihkuhuoneen puolelle tulevat vaakaan ja nyt tuolla saunassa ovat kohti ikkunaa… se siitä yhtenäisyydestä! no ei auta, ei kyllä puretakaan… :) jospa niihin ei saunomisen tohinoissa kiinnittäisi niin huomiota!

Kait se olisi lähdettävä nukkumaan! öitä!