Viikonlopun touhut

Kiitos mummin ja papan ovat viikonloppuna hommat taas edenneet! Ei kyllä ole vapaa-ajan ongelmia, niin kuin ei kenelläkään rakentajalla… Pappa ylsi maalata onneksi kattotuolien päät sisäkautta telineiltä, nyt ne ovat pohjustettu ja 2x maali päällä. n.70 lautaa lopullisessa maalissa, niillä saadaan jo korkeimmat räystäät laitettua. Hienoa! Siivottu on sekä piipun tarpeet kannettu sisään. Lisäksi iiiiiso kasa tehty polttopuita kaikesta jätepuusta, jot ei enää tarvita. Lisäksi päätykolmiot ladottu kivistä, niille enää muotit valua varten ja muutama kivi enää puuttuu, saataisiinkohan ensi viikolla viimeinen seinävalu?

                               Kukkulan kuningas?

                     Maalauspuuhissa…

                               Takan hormin osat…

                         Ja sisäosia….

                               Kuva sisääntulosta, ihanan iso eteinen… 🙂

Apujoukot antavat kyllä potkua ja fiiliksen että kyllä tämä joskus valmistuu! kiitos vielä kerran!! Välillä uhkaa tulla epätoivo… Toivotaan sateetonta viikkoa, että saataisiin aluskate, kun nyt jo kivasti sisältä lattiat ja seinät kuivuneet!

3 vastausta artikkeliin ”Viikonlopun touhut

  1. Kiitoksia molemmille taasen! saas nähdä milloin raksainnostus häviää…tai tuleeko jossain vaiheessa epätoivo/uupuminen? Toivottavasti ei tai ehkä sitten sitten kun on muuttanut? ne viimeistelyt sitten seisoo vuosia… toivottavasti ei kuitenkaan! 🙂

  2. Komppaan Miaa. Välillä tulee ihmeteltyä mitä me aiemmin vapaa-aikana tehtiinkään, kun ei oltu raksalla siivoamassa tai klapittamassa tai siirtämässä harkkoja/lautoja/styrokseja paikasta toiseen tai… =) Tehän olette jo ihanan pitkällä, jee!

  3. Hienolta näyttää, tulee kyllä tosi kivan näköinen talo! Vapaa-ajanvietto-ongelmia ei meilläkään ole, mutta ei niitä kummempia rientoja edes ole ikäväkään. Raksalla kun painaa niin innoissaan, ettei edes huomaa ajan kulumista… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *