Lattiavaluvalmisteluita!

Yläkerran lattiavaluvalmistelut ovat kovassa vauhdissa, lämmitysputkia mies asentaa seuraavalla viikolla ja puhallusvilla on luvattuna myös, joten toivotaan että taas mentäisiin eteenpäin. Raudoissa olikin sulattelu, kun luman alta kaivettiin ja viemäreille ja vesille on piikattu reikiä ontelolaatoista läpi ja kaikkea pientä rävellystä,johon aikaa menee paljon.  Meillä lapsi sairastaa taas, nyt vuorossa molempien korvien tulehdus ja keuhkoputken tulehdus, joten oma oleminen raksalla on niin vähäistä! Tylsää!

Eilen käytiin hyvin mielenkiintoisessa tapaamisessa valaistuksen suhteen, siitä sitten myöhemmin lisää kun asiat varmistuvat! Ja linealight:n box- valaisimet, jotka tilasin Italiasta ovat sieltä lähteneet ja saapuvaksi odotellaan ensi viikolla! Sain ne huomattavasti halvemmalla sieltä- olivat vielä -20% alennuksessa, ei todellakaan kannattanut ostaa täältä.

Iltaisin kun saan lapsen nukkumaan alkaa sisustusmietinnät niin pintojen kuin kaapistojen ja kaikenlaisen suhteen… ihanaa- mutta niin vaikeita päätöksiä, mutta luulen että päälinjat alkaa olla selvillä!! Toivoisin kokemuksia valkoisesta laminaattitasosta keittiössä,  Kestääkö kulutusta? näkyykö/tuleeko helposti naarmuja? Imeekö likaa? Menee niin kalliiksi corianit, kompsiitit sekä kvartsitasot… Keittiösuunnitelmasta ja muusta siihen liittyvästä teen sitten myöhemmin oman postauksen… Kunhan kerkiän!

Muutama ei niin mielenkiintoinen kuva raksalta:

Mukavaa alkavaa viikkoa taasen kaikille!

2 vastausta artikkeliin ”Lattiavaluvalmisteluita!

  1. Milloinkas teillä on lattiavalu? Vinkki, jos ette ole vielä ehtineet valamaan: kannattaa kuvata lattia juuri ennen valua tarkasti läpi nurkasta nurkkaan ja seinästä seinään. Noilla kuvilla on paljon arvoa siinä vaiheessa, kun lattiaan pitäisi jostain syystä porata reikä esimerkiksi proppua varten.

    • Moi! Luultavimmin ensi viikolla tai sitten seuraavalla, riippuu miten keritään putket laitettua! yläpohjan viemäreiden tms. Läpivienteihin on tuhrautunut aikaa paljon…;) Kiitos hyvästä vinkistä, alakerrassa kuvattiin myös kaikki huoneet, onhan se järkevää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *