Kuulumisia

Niin olen monesta blogista lukenut loppuvaiheen kiireydestä ja väsymyksestä ja allekirjoitan tämän täysin. Varsinkin näin hartiapankkirakentajana. Niskat ihan jumissa, kun olen hionut ja maalannut alakerran kattoa ja seiniä. Päätettiin ne kuitenkin tehdä itse. Olen myös itse maalannut koko talon seinät ja alakerrasta siis katotkin, joten huoh. Samalla tietysti kaikki muu, tavaroiden hankinta, siivous ja muut pikkuhommat. Ja kaikki vielä oman leipätyön ja muun elämän ohessa, joten nostan meille jo nyt hattua. Maali lähestyy uhkaavasti. Sanottiin irti vuokrakämppämme lokakuun loppuun, jos sähkökaappimme olisi saatu tilattua ajoissa ( muuteltiin valoja tms. alkuperäiseen suunnitelmaan nähden)  muuttaisimme varmasti jo syyskuussa. Toisaalta mukavampi muuttaa mahdollisimman valmiiseen taloon, eikä tarvitse hätiköidä.

Monesti olen soutanut ja huopanut monen päätöksen suhteen, eri toten keittiötasojen, mutta olen tyytyväinen että otin puutasot, kun muuten ei puuta juuri talossamme ole. Tuo vähän lämpöä. Ja kiitos (Kiveä ja Unelmia) blogista bongatulle vinkille että osmocolorilla on myös valkotammen väristä topoilia ( jota ei muuten monessakaan rautakaupassa ole…) jolla saa kivasti tammitasosta vaaleamman kuitenkaan että näyttäisi sotkuiselta tms. Kokeilin tuota väritöntä topoilia ensin, mutta mielestäni tuli liian tamminen. No sain varmaan kahdesta rautakaupasta kommentin että mitä järkeä ostaa tammitasot jos niistä haluaa vaaleat ja myöskään myyjät eivät tienneet edes moisen tuotteen olemassaolosta… mutta ei tuo valkotammi niitä varsinaisesti valkaise vaan tuo kivan harmahtavan vaalean mattapinnan verrattuna vahoihin. Kaikesta huolimatta olen erittäin tyytyväinen!

Muutamia kuvia vaikkakin joka puolella on kamala sotku ja tavaraa siellä sun täällä, yritin jättää pahimmat sotkut kuvien ulkopuolelle…

Poikamme huone, josta puuttuu lamppu ja antennipistorasiat ja lattialämmityksen säätöjutska, mutta muuten lattialla väliaiakiset matot ja kovat leikit on jo naapurin pojan kanssa leikitty. Ihanaa kun oven saa kiinni, ei enää niin paljoa pölyynny.

Pojallamme on myös samanlainen liukuovikaapisto kuin alakerrassa.

Vessan kotelo on vihdoin laatassa, saumaus puuttuu ja sitten kalusteet paikoilleen…

Keittiötä… taso näyttää kyllä hyvin tammiselta eikä kovin vaalealta näin kuvassa…

Yläovet löysivät vihdoin meille, etualalla tasoja joita öljytty harvase päivä…

On se vaan lähdettävä nukkumaan- ei auta! Öitä!

2 vastausta artikkeliin ”Kuulumisia

  1. Mahtavaa, vuokrakämpän irtisanominen on niiin iso juttu, että sen voimalla jaksaa taas pakertaa ne viimeiset metrit. Supertsempit teille, näyttää aivan ihanalta kaikki! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *