Anturoiden valmistelua

Anturoita on valmisteltu ihan urakalla, jopa niin ettei mulla kärsivällisyyttä meinaa enää löytyä… No maanantaina tulee soraa, jotta päästään asiassa eteenpäin. Meillä ei ihan ole aikataulu mennyt suunnitelmien mukaan, mies ei ole omista töistä päässyt vielä irtaantumaan, joten hommat tontilla etenee hitaammin. Mun mielestä tietysti liian hitaasti, kun sisustamaan tms. olisi kova hinku…

Mutta kaikesta huolimatta kivitalon rungon pystyttäminen on omin voimin kuitenkin hitaampaa, joten kohta pitäisi jo päästä sitä kasaamaan, että saataisiin vesikattoon ennen talvea… no todellinen raksakesä tulossa, kuten osmankäämi kommentissaan totesi. Ei mitään muuta tiedossa olekaan… 🙂 Mutta ei tarvita kuntosalia, koska nyt on hiekanlapiointia suoritettu lähes päivittäin ja kohta kannetaan 24kg kiviä. Sitä innolla odotellessa!

Viemäri- ja vesilinjan vetoa/vlmistelua, joka on nyt jo ummessa…

Soraa odotellessa, vielä täytyy varmaan jyrätä kertaalleen…

Anturat hahmoteltuna,että vähän näkee missä mennään…

Ehdittiinpä eilen hyvässä seurassa korkeasaareen (joten ei ihme ettei hommat etene…) ja huomaattehan hurjan leijonan takana… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *