Joululahjoja

Täällä edelleen sairastetaan tai poika ei enää kuumeessa ja tänään ollaan jo oltu raksallakin! Vihdoin! perjantaina lähdetään mökille, joten minun kohdalta jäi tämä raksailuun tarkoitettu loma hyvin lyhyeksi, mutta ei mahda minkään. Itselläni on sekä poski-että keuhkoputken tulehdus. Haluan tuoda esille kuinka kilttejä olemme olleet ja kuinka hyviä yhteistyökumppaneita olemme valinneet ja kuinka kaikki haluavat pitää turvallisuudestamme huolta… no ehkä vähän liioittelin, mutta saimme ennen joulua lammi-kivitaloilta joululahjaksi sammutuspeitteen. Sitten vastaava mestarimme toi meille joululahjaksi ensiapulaukun, yksi miehen apurituttu toi viking-lotto kupongin (ei tosin voitettu mitään) ja domukselta saimme ulkolämpömittarin (tosin se taisi olla kiitos kyselyyn vastaamisesta). Mutta Muistaminen on kuitenkin mukavaa…

Kipeän lapsen kanssa kotona oleminen on tuonut tulosta valaistusrintamalle ja olenkin shoppaillut italialaisessa nettikaupassa, yhdet valot tilaan varmaan vielä Saksasta ja yhdet Englannista.  Vielä pähkäilen että olisi 2 tuntia aikaa tilata finnisdesignshopista caravaggiot ruokapöydän ja saarekkeen päälle -20%, mutta kun väri on vähän hakusessa, muutan kuitenkin vielä mieleni…

Ja loppuun meidän yhteiset lempijoululahjamme jotka pukki toi…

                            Tämän sain mieheltäni juurikin valkoisena. Ihana!

                      Täydennystä Iittalan essence vesilaseihin mummilta, kiitos!

                  Emile Henryn etanapannut sai mieheni tummanharmaana…

Poikaamme lainaten lahjoja oli ihan liikaa, olen ollut ihan liian kiltti ja tämä onkin kostautunut enpäs, ite oot, tyhmä äiti- kokoelmana muutamana päivänä… 🙂 Mutta eihän sitä kukaan jaksa aina olla kiltti! Tsemppiä kaikille sähköttömille, kyllä sitä on riippuvainen sähköstä ja vedestä. Mekin oltiin ilman niitä yksi päivä ja eilenkin vielä sähköt tuli ja meni, mutta jospa tämä tästä!

4 vastausta artikkeliin ”Joululahjoja

  1. kiitoksia ja Hyvää alkanutta vuotta myös teille! Jospa ensi vuonna olisi taas tähän aikaa jo valmiimpaa- puolin ja toisin! ja olen myös teidän projektia seuraillut!

  2. Olen 2011 aikana seuraillut rakennus juttujanne – mielenkiinnolla. En tiedä oltteko käyneet katsomassa mitä itse olen touhuillut.

    Toivotan vain mahottoman iloista Uuden vuoden iloja ja todella ratki riemukasta alkavaa 2012 vuotta ja projektin valmistumista!

  3. Me saatiin myös (yllätys 😉 se ensiapulaukku, ja talotehtaalta tuli esiliina! Vähän optimistista että vielä tänä vuonna olisi uudessa keittiössä kokkailtu… 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *