Hyvää alkanutta vuotta!

Hyvää alkanutta vuotta kaikille tutuille ja tuntemattomille blogini seuraajille!

Uusi vuosi otettiin vastaan perinteisesti mökillä kera serkkujen ja muiden sukulaisten. Aatto oli kuulas ja tähtitaivaalle oli mukava ampua raketteja. Poikamme rakastui tähtäsädetikkuihin, eikä muuta olisi tehnytkään kun niitä heilutellut. Tänään alkoi taas arki, sopivasti koulutuksella, joten uuden vuoden voin aloittaa sitten keskiviikkona töissä entistä ammattitaitoisempana.

Raksalla on höyrynsulkumuovit paikoillaan ja miehen veli toi sisäkäyttöön siirrettävät alumiiniset telineet, että saadaan koolaukset paikoilleen helposti. Tarvitaanhan noita telineitä taas sitten sisäkattojen teossa tms. Kiitos Ossi!

                                                      Juhlahumua…

                                     Uudenvuoden päivänä talviselta Sirkjärveltä!

Tasan vuosi sitten muutimme Vantaalta Nurmijärvelle, tänne motivaatiokämppään…kovasti odotettiin kevättä ja raksan aloitusta! ei kyllä yhtään kaduta!  ja pyykit olen tottunut pesutuvassa pesemään, astiat tiskaamaan, siivottavaa on 56 neliötä vaikka alkuun tuntui hankalalta ja ahtaalta… Mahtaa olla muutos kun tänä vuonna mekin sitten toivottavasti muutamme uuteen kotiin!!  Sitä odotellessa tai oikeastaan tehdessä, odottelu ei auta… 🙂

2 vastausta artikkeliin ”Hyvää alkanutta vuotta!

  1. Eikö olekin silti ihana tunne, kun haaveista tulee vihdoin totta! Kyllä aika menee nopeasti, kun nyt jo mennyt vuosi ja hyväähän kannattaa odottaa, tosi välillä ei vaan malta! Tsemppiä teillekin odotteluun ja aloittamiseen!!

  2. Voi samaistua tunteeseesi, sillä täällä odotellaan nyt sitä kevättä ja raksan alkamista. Ja sitten varmaan myös sen loppumista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *