Työt jatkuu

Aurinkoisen päivän kunniaksi saatiin ekat kerrokset tasoitetta teknisen tilan seiniin, olivat kuivat!  Ihanan valkoiselta näyttää jo ekan kerroksen jälkeen… Väliseinät ja sähköt on edelleen viimeistelyä vaille. Me pojan kanssa siivottiin tänään niin ylhäällä kuin alhaalla, pääseepä mies taas sotkemaan… vaikkei sitä valmista ilman sotkua tule. Mun pitäisi kanssa oikeasti ruveta tekemään päätöksiä kalusteiden ja laattojen tms. kanssa. Osa peruslaatoista on jo päätetty, mutta jotain haluaisin vielä, jotain erikoista, kimmeltävää, kiiltävää, kohokuvioista hmm….   samoin haluaisin meidän makkariin tapetin, jossa myös kiiltoa, eri pintaa ja leveää raitaa…ja pitäisi löytää yläkerran lattialaatta, mielellään vaaleanharmaa 60×60 mikä ei maksa maltaita. Kun olisi aikaa yksin lähteä metsästämään näitä, pojan kanssa mahdotonta 😉

Tässä taas kuvapäivitystä:

Kerettiin tänään iltapäivästä tällaisiin touhuihin tuohon kävelymatkan päähän…

Saalis oli vaan köyhä ei kalan kalaa! Mä olin tyytyväinen ettei tarvinnut perata ahvenia, koska se ei ole kivaa, mutta olisin silti toivonut pienelle kalamiehelle edes yhden kalan!

Aurinkoista viikkoa!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *