Sunnuntaipäivitys

Perinteinen sunnuntaipäivitys, näköjään perinteeksi tuleva. Kerta viikossa hyvä tehdä yhteenveto viikon tapahtumista. Sähkömies on vieraillut,minkä käsikivuiltansa voinut, kiitos siitä! Toivotaan että ensi viikolla pääsisi taas kunnolla hommiin. Samoin tasoituksia ollaan itse tehty alhaalla, esim.vaatehuoneessa, rappujen alla, pukuhuoneessa -tiloissa jotka eivät jää niin hyvin näkyviin, tasoittaja saa vetää katot ja isot seinäpinnat. Alakerran wc:ssa on märkätasoitteet ja kohta myös pesuhuoneessa, laatoittajatuttavamme tulee niitä hissukseen laittelemaan…Alakerrasta puuttuvat vielä alaslaskut, mutta yläkerrassa hankalin ja korkein kohta on nyt viikonlopun aikana levytetty miehen ja isäni toimesta. Kiitos pappa taas kovasti avusta!! Pesuhuoneen ja alakerran wc:n laatoitukset ovat selvät, vielä mietinnässä yläkerta. Laattamalleja on pyöritelty, samoin vuorakämpän seinässä tapettimalleja sinitarralla kiinni- kaunista! Mutta ei vielä suosikkia löytynyt…

Kuvia vielä saavutuksista:

                        vaatehuoneen ensimmäinen tasoitekerros

                                   Ensimmäinen levy menossa…

                                               Jo valmiimpaa…

                                   keittiöön päin

 Laattapähkäilyä pesuhuoneen suhteen, valkoinen 30×60 laatta ja jokikivet seinälle sekä harmaanmusta 30x60cm lattiaan…

Hiljalleen sisutusvalinnat selkeytyvät, kai?! 🙂 Taas mukavaa työviikkoa kaikille lukijoille!

11 vastausta artikkeliin ”Sunnuntaipäivitys

 1. Hei, eksyin blogiisi sattumalta. Olemme itse juuri saamassa valmiiksi isoa rakennusurakkaa. Rakensimme myös kivitalon. Huomasin tuossa, että olit valitsemassa laataksi jokikivilaattaa. Laitoimme itsekkin sitä suihkutilaan yläkerran vessaan. En suosittele sitä, koska mielestäni saumauksen jälkeen se ei näytä enää kovinkaan hyvältä. Itselläni ainut asia, mitä hiukan kadun uudessa kodissamme. Se näyttää jotenki ”suttuiselta”. Muuten ihanalta näyttää ja voimia loppurutistukseen!

  • Kiitoksia vinkistä, mutta olen jo tuota jokikiveä ostanut, niin laitettava se on, ainakin jonnekin. 😉 saumasitteko sen muuten saumauslaastilla vai epoksilla? kun mies meinasi kokeilla epoksilla…

  • Saumauslaastilla saumattiin. Saatiin me siitä kohtalainen, ku huolella tehtiin 😀 Varmasti saatte hyvän siitä, kun keskittyy tekemiseen, tuo epoksihan voi toimia paremmin 😀 Siinä on mun mielestä semmonen ongelma, et se laatta näyttää ja tuntuu tosi kauniilta, mutta ne kivet tavallaan peittyy sen saumaksen jälkee. Varmasti joku tykkääkin siitä saumauksen jälkee, mun silmissä se näytti suttuiselta 😀 Myönnän kyllä, että oon tosi tarkka kaikessa 😀

  • Mäkin olen kyllä tarkka ja rupesin jo miettimään tuota että tosiaan ovat aika littania ja jäävät saumauksen peittoon…täytyy laittaa niin tiiviisti ja vähän saumausainetta/epoksia… 😉 kiitos vinkistä,täytyy kokeilla vielä näyttääkö hyvälle, ettei jää harmittamaan!

 2. Hienosti etenee teillä! Mitä aineita muuten käytätte harkkoseinän tasoitukseen ja laitatteko verkon alle?
  Ajattelin tasoitella Lammi-harkoista rakennetun autotallin itse ja talosta juuri noita ”vähemmän” tärkeitä kohtia.

  • Moi! mies vastasi että sisälle ei laiteta verkkoa, ulos kyllä ja että seiniin weberin pohjatasoitetta ja märkätiloihin märkätilatasoitetta (wc,kodinhoitohuone)j sitten pintatasoitetta pohjan päälle… en tiedä auttoiko yhtään 😉

  • Ja itseasiassa olin väärässä tässä kommentissa eli olemme muuttaneet mielemme ja laitamme sisäpintoihinkin verkon, koska muuten halkeilevat seinät…!

 3. Kyllä sitä seiniä ja kattoja levyttää – mutta niiden rasioiden ja putkien kanssa on sitten oma juttunsa – eli ne reiät!
  ”Milli sivuun” ja tuntuu että mistään ei sitten tule mitään 🙁

  Eilen pähkäilin ahtaassa paikassa sähköjohtojen vetämistä. Kohteeseen tulee kuusi (6) katkaisijaa kolmessa rasiassa. Meinasi sormi mennä suuhun, lähinnä ahtauden tähden.

  Mutta – kyllä se siitä valmistuu – niin teillä kuten täällä XD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *