Takka

Takka näyttää jo takalta, nyt saa sitten olla ja kuivuskella, pinta sitten myöhemmin kun vielä osaisi päättää mitä haluaa… rapattuna, slammattuna vai tunto-kivi vai laatta? Mä niin tykkään tuosta takasta! On matala, leveä ja luukku tummanharmaa, Ihana!

Nyt pääsiäisen viettoon, Rauhallista Pääsiäistä!

4 vastausta artikkeliin ”Takka

  1. Kiitos samoin hyvät pääsiäiset teillekin!
    Alakertaan on tarkoitus laittaa, mutta ei olla vielä asennettu. Myyjä itseasiassa soittikin meille ja kysyi savuttaako meidän, kun ihmettelivät miksi teillä savuttaa… Toivotaan että löytyisi tuosta hormista ratkaisu teidän ongelmaan ja toivotaan ettei meillä ole samaa ongelmaa… Kurjaa!!

  2. Hyvältä näyttää! Eikös teillä muuten ollut sama takka kuin meillä, Thermocamino? Miten teillä on sujunut sen polttaminen, savuttaako? Meillä koko ajan vaikka jossain vaiheessa jo luultiin että saatiin se palamaan kunnolla. Kaikenlaista ollaan yritetty ja nyt myyjä pyysi meitä korjaamaan piippua pidemmäksi. Ensi viikolla tehdään tämä, saas nähdä auttaako..
    Hyvää pääsiäistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *