Vettä hanasta ja muutakin…

Kuten otsikko kertoo, yläkerran hanoista tulee vettä ja lämmöt on päällä muun kuin varavoiman tai jonkun ihme vempeleen voimin. 🙂 Ihanaa käydä vessassa kun voi vetää vessan eikä tarvitse kaataa ämpärillä vettä perään. Luksusta suorastaan.
Vielä olisi rutistettava takkahuoneeseen ja yhteen makkariin alakerrassa maalit, portaat lopulliseen maaliin, kaiteet ja parketit askelmiin, niin alkaisi todella olla voiton puolella. Listoja tms. toki puuttuu vielä, mutta vähitellen nekin paikoilleen!

Kyllä aletaan olla  ihan puhki ja sen huomaa pinnan kireytenä ja parisuhteessa tiuskimisena, mutta toisaalta jos miettii että reilu vuosi painettu oikeasti koko ajan niin eipä ole ihme. Haaveillaan kovasti viikon lomasta espanjassa, mutta taitaa jäädä haaveeksi, jos vaikka edes viikonloppu kylpylässä? Mutta jonnekin on kuitenkin pakko päästä, irti tästä kaikesta.

Saunan paneeleita suunnittelen ja en osaa päättää, leveillä sts-profiilisilla hinta kasvaa aika suureksi, kun määräkin hipoo 400metriä… joten katsellaan. Mutta haapaa vai tervaleppää?  Vaalealla saunasupilla käsiteltyä vai puunväristä/käsittelemätöntä?  tummaa saunaa en halua, kun on muutenkin niin pimeää siellä kellarissa. Toisaalta mä alan olla niin väsynyt että ihan sama mitä saunaan tulee, pääasiassa että pääsisi saunomaan!

Muutama kuva:

                  Eteisen valaisimet, samaa Linea light box sarjaa…

   Oras cupista, otettiin kuitekin ”normiversio” automaatin sijaan…oli kevyemmän näköinen

        Takkakin on saanut pintansa ja ensimmäiset tulet tehtiin tänään!

 Vilaus olohuoneen lampusta…hmm en tiedä vielä tykkäänkö.

 Ja keskeneräistä kodinhoitonuonetta…

Ja lisää…

Pitihän mun vielä ostaa ruukut ja pari kanervaa, näyttäisi edes jo vähän kodilta…

Mutta kyllä, nyt tuntuu että valmista kuitenkin tulee! Hyvä me!

4 vastausta artikkeliin ”Vettä hanasta ja muutakin…

  1. Moi! Ruukku (on niitä toinenkin) on ostettu peräti hong kongista, Keravalta. Olisi van pitänyt ottaa ehkä vielä kokoa isommat! 🙂 mutta kivat ovat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *